Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werontika

idę do swojego chłopaka i planuje zostać na noc

Polecane posty

Gość werontika

razem planujemy mieszka w domu jednorodzinnym na piętrze a rodzice na dole planuje spędzić z nim noc w sobotę i nie informować jego rodziców idziemy na żywioł oni na góre nie zaglądają,mają swoje życie, swoich znajomych przyjmują w weekendy co sądzicie ?

Gość ,,,..,,,
To się starsi państwo nasłuchają odgłosów seksu. Może cię rano przywitają śniadankiem?

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Jesteś dziwka jak moja bratowa

Gość werontika
myśle że jego rodzice którzy mają po 42 i 43 lata to nie są starsi państwo

Gość vjfgvjgvbjhjjjjj
to nergal z doda zerwal

jeśli chodzi o takie nocowanie, to byłoby w porządku pod pewnymi warunkami: - rodzice o tym wiedzą i to akceptują -macie poważne plany na przyszłość, planujecie ślub, jesteście zaręczeni -jesteście dorośli Znam takie przypadki, ale ma to "ręce i nogi" :)

Gość gregaegfaga
To tylko zaręczeni i planujący ślub mogą ze soba sypiać? Śmieszne. Co do zgody rodzicówto popieram.

Gość gdzie on w końcu mieszka
z Tobą czy z rodzicami?

nie tylko zaręczeni ani planujący ślub, ale chodzi o to że przecież jeśli jest się zwykła parą nie planującą przyszłości to tak nieładnie jest wpychac się facetowi pod kołdrę przy rodzicach za ścianą lub pod podłogą, moim zdaniem rodzice zapewne uznaja to za niezbyt dobre wchowanie, wiadomo ze sex w zwiazku jest normalna sprawa, ale zostawanie na noc jesli się ze sobą tylko "chodzi" nie swiadczy dobrze o dziewczynie

Gość werontika
a może oni nawet nie zauważą

Gość winnanty
nie rozumiem tego poglądu że seks to normalna sprawa, ale zostawanie na noc już nie... to jakieś pokręcone, niby dlaczego ktoś tak sądzi

Gość werontika
no właśnie tak jakby sugerowali że seks to trzeba cichcem za rogiem szybko i każdy będzie udawał że nie wie a zostanie na noc to już nie , bo to puszczanie sie

widzę, że nie rozumiecie co napisalam, rodzice są zwykle ludzmi wychowanymi w innym pokoleniu, dla nich zostawanie na noc dziewczyny, która nie ma zamiaru sie wiazac z synem jest nieetyczne, zrozumcie ze to sa inne pokolenia, inna mentalnosc i nie dziwcie sie temu, napisalam ze seks jest normalna sprawa w zwiazku, bo tak uwazam ja! natomiast rodzice w większosci uwazaja ze nie powinno się sypiac u faceta / dziewczyny bez slubu, czemu wy tak ciężko rozumujecie, :D

"wiazac" tzn brac slub w najblizszej przyszlosci - pisze bo pewnie znow nie zrozumiecie

Gość maniakula
ile jesteście razem i ile macie lat?????

Gość werontika
ja mam 17 a on 18 mamy prezerwatywy

Gość winnanty
no ale przychodzą tu osoby które zostawiają komentarz: ale cie na kurwe wychowali... o co tu chodzi? co to w ogóle za durny komentarz... głupota a to hipokryzja z tym seksem

Gość maniakula
nie jesteś pełnoletnia i lepiej by było jakby jego rodzice wiedzieli, bo możesz ich tylko do siebie zrazić brakiem szacunku.

Gość winnanty
nickname, przykro mi, świat cię nie rozumie. powinnaś skontaktować się z obcą, rozwiniętą cywilizacją.

Gość werontika
ogólnie powiedziałam rodzicom że mamy imprezę ze znajomymi

a co jeśli jego rodzice was nakryją i bedziesz mieć problemy? winnanty - odstosunkuj się ode mnie.