Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgeqbeq

co jest zlego w kurtach z ekoskory?

Polecane posty

Gość rgeqbeq

wszedzi episze sie ze to wiesniackie,niemodne,tandetne ale dlaczego?

Gość dfgsafsdafasf
Bo jacyków tak powiedział :P A on się zna hehe i teraz jest ważniejsza opinia pedał niż kogokolwiek :P

Gość a np taka
najwygodniejsze i ekologiczne są z siedzeń z ikarusa

Gość Bo niestety widac ze
sa sztuczne. Wygladaja bardzo tanio.

Gość rgeqbeq
no nie kazda wyglada az tak tanio, sa tez dosc drogie kurtki z ekoskory i wygladaja calkiem ok, widzialam tez kurtki z prawdziwej skory i rpezentowaly sie gorzej niz niektore z eko...a jesli ktos chce byc eko, z natury ni ekupuje rzeczy ze skory i ni eje miesa to uwza sie taka osobe za tandeciare.. kupowalam ost kurtke z ekoskory,w tym samym czasie laska kupowala kurtke ze skory i poptrzyla n amnie jakbym byla biedna i jakas"nienormlana?", niewazne, ze ona nawet nie potrafila rozpoznac czy to co kupuje to prawdziwa skora czy nie (pytala sprzedawcy i potrzebowala zapewnienia) ale jak zobaczyla ze ja tez kupuje kurtke tyle ze eko (byla sporo tansza) to popatrzala na mnie jak na ufoludka...

Gość rgeqbeq
czytam teraz inne forum i wszedzie- ekoskora to obciach i tandeta, nic tego nie kupuje, zadna szanujaca sie faszionistka itd

Gość dfgsafsdafasf
Promujcie więcej pedałów to tak będzie nadal :P A sam masz taką?Jak nie masz i zastanawiasz się nad kupnem to o co CI chodzi??Kupuj i już bo moda to bzdura :P

Gość rgeqbeq
no ale mi nie chodzi o MODE tylko o material, juz pisalam kupilam ost kurtke z ekoskory i co poniektorzy uwazaja mnie za jakies zlo wcielone, tandeciare, bez gustu itd mimo, ze kurtka ladna, raczek klasyczna w kolorze zielini pasujaca do moejj karnacji i wlosow...

Gość dfgsafsdafasf
Uważają Cie za tandeciare bo takie kurtki najwyraźniej nie są modne,ale nie pacz na to :P

Mam jedną torebkę z ekoskóry. Spodobała mi się to kupiłam i nie uważam, że to coś złego. Może i tańsza niż z prawdziwej, ale to chyba plus. Jak dla mnie to ważne żeby coś było ładne i mi się podobało.

Gość rgeqbeq
nie chodzi mi o moja kurtke tylko o sam material -ekoskore i co sie o niej mowi... wszedzie w necie pisza ze ekoskora to wiesniactwo i zastanawiam sie dlaczego...

Gość gdzie czytałaś te opinie?
gdzie czytałaś te opinie?

Gość rgeqbeq
hm, na wizazu, na blogach, ogolnie w sieci, na kafe tez mis ie wydaje ze keidys widzialam, ze osoby w ekoskorze to tandeciary

mi się wydaję ze chodzi tu raczej o te kurteczki z bazarku, wszytskie na to samo kopyto, klony chodzą, a nie o inne, jak już się różni od tamtych to juz jest spoko, sama mam kurtke z ekoskóry, ważne byt nie wyglądała tanio ani zbyt poważnie, raczej zawadiacko