Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejtuję takich dzikusów

STOP ruchaczom oszukującym porządne, młode dziewczyny!

Polecane posty

Sam jestem facetem i krew mnie zalewa jak widzę i słyszę o przypadkach, gdy młodzi mezczyźni - typowe cwaniaczki jakimś sposobem poznają wyhaczą młodą, najczęściej spokojną, wartościową, nieco nieśmiałą dziewczynę, która pod ich wpływem często zmienia się na gorsze. Taki chłopak rozkochuje w sobie taką porządną dziewczynę, która do tej pory grzecznie wracała na 22 i dobrze sie uczyła; obiecuje złote góry, wieczną miłość, a tak naprawdę chodzi mu tylko o jednoazowy bądź aż do znudzenia seks. Wciśnie bajerę, potem włoży członka w usta oraz cipkę i zostawi dla kolejnej naiwnej. A dziewczyna zostaje z płaczem i często skutkuje to wstrętem do facetów, zaniżeniem samooceny, depresją, problemami w szkole itp. Takich figo-fago to tylko strzelać po mordzie. Ojcowie dziewczyn powinni takich lać ile wlezie, a wcześniej wogóle nie dopuścić by ich córka sie spotykała i współżyła z takimi łachudrami. Jeśli to czytacie, głupie ruchacze, kij wam w migdały [cześć]

Gość bodzio hellikopterek
Ja tak uwiodłem 3 niewiasty :classic_cool: i jestem z siebie dumny fajfusie ,sam jestes ciotą i nie umiesz zaruchac 💤 🖐️

poza tym one same wskakują do lozka i chcą brac do buzki :classic_cool:

Gość stop onanistom bez zajęcia
co siedzą na kafe i pierdzą głupoty

bodzio idź sobie zwal :P ja mam narzeczoną i nie mam problemów z ruchaniem

to ją pilnuj bo urodzi i śmiec z niej zostanie 🖐️ posuwac jedną i te samą przez iles tam ,masakra wspolczuje ci lamusie 🖐️

Gość yj5jnies
niestety musze sie zgodzic :o oni szukaja dziewic a potem rozkochuja je w sobie udawajac normalnych ludzi jebane gnojki!

Gość etfgygiiuiu
Sama jestem bardzo porzadna,spokojna i subtelna i autor ma stuprocentowa racje. Popieram! A te co same sie pchaja nie sa porzadne gwoli scislosci... Teraz tylu sie dupkow namnozylo, ze sama sie boje, ze ktos mnie wykorzysta dla sportu i upokozy.

z tym upokozeniem to bym uwazał bo wy nie jestescie lepsze wybieracie sobie takich a nie innych a ci niby porządni sie zas wkurwiają i podem sie rewanzują to wasza wina

o nią się nie martw bodzio-lodzio sam lepiej sprawdź czy nie złapałeś już jakiejś hiv-niespodziewanki od którejś kolejnej cieszę się, że zaczyną się wpisywać porządne, rozsądne dziewczyny.

wiekszosc kobiet jest naiwna to co sie dziwisz kremie ? w kazda pierdole uwierza , oczywiscie one ci powiedza ze jest inaczej 🖐️

Gość Koczownik z mongolskiego stepu
Ok! Ale co zrobić z tymi 0,001% przypadków, kiedy to taki chłopak w wieku 20 - 23 lat rzeczywiście zakocha się w dziewczynie w wieku 16 - 19? Bo nie zawsze jest tak, że chłopak to menel, któremu zależy tylko na jednym?! Choć przyznam autorze, że masz dużo racji!

Gość yj5jnies
w dupie was mam jebane mezczyzny!!1 mam 25 lat u czuje sie wolna od was:) teraz jestem tylko ja i ja:))) oczywiscie mlode dziewczatko sie nabierze na obietnice zlamanego kutasa bo czemu nie? bajki o kopciuszkach i innych sruszkach robia swoje dlatego ja mojej corce jesli bede miala kiedys nie bede puszczala tych gowien!

wiecie prawda jest taka ze one same sobie takich wybierają i tyle natury sie nie oszuka

Gość Koczownik z mongolskiego stepu
Od zarania dziejów facet był w zwiążku starszy od kobitki!

Gość tju6kj6
**cream** nie chcialabym byc w zwiazku z mezczyzna ktory zali sie na damskim forum jaki to jest zalosny :o nie szanowalaby go:o

Gość wretegrfehghbgtrhtrgh
Autor napisał: ''Ojcowie dziewczyn powinni takich lać ile wlezie, a wcześniej wogóle nie dopuścić by ich córka sie spotykała i współżyła z takimi łachudrami.'' A co mają ojcowie do tego? Sami są zazdrośni? To mi kazirodztwem zalatuje!!! Znam takie przypadki, że tatusiowie nie chcą, żeby córeczka spotykała się ze starszym chłopakiem, a sami w młodości nie byli nic lepsi!

Gość łazankowa z pierwszej miłości
STOP głupim chlopakom!

Cream-takich czyli jakich? Nikt na czole nie ma napisane "uwaga, skurwiel"

Gość kompania piwa
szukajcie uczuciowych chłopaków! a nie ruchaczy!