Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coes2

jak pomóc chłopakowi zapomniec o swojej byłej

Polecane posty

Gość coes2

Zaczełam sie ostatnio spotykac z chłopakiem ktory był 7 lat z dziewczyna od rozstania minelo dopiero 3 miesiace nie on zerwał tylko ona czy moge cos zdziałac zeby szybciej zapomniał o niej czy tylko dac mu czas zeby wszystko sobie poukladal i spokojnie zdecydował czy nasz zwiazek ma sens ?

Gość coes2
:( staram sie teraz nie bedziemy sie widziec przez 2 miesiace postanowilam ze w rozmowach nie bede wspominac nic o nas niech sam zdecyduje ja Go Kocham ale on nie jest tego pewny i nie dziwie sie mu :( to tak strasznie boli gdybym wiedziałą ze tak szybko sie zakocham unikneła bym tego :(

Ja mu sie też nie dziwię bo tak szczerze - pokochać kogokolwiek w 3.miesiące to sztuka nie lada :D

Gość ginger21
to jest tzw. mission impossible... sama to przerabiałam i wiem że możesz stanąć na rzęsach i nic nie przyspieszysz... czas, czas, czas...

Gość coes2
Nie wiem jak długo wytrzymam ale bede czekac az jakos sie to ulozy mam nadziej ze dobrze bedzie ale roznie to bywa

Gość coes2
jest sam w tej chwili

Gość coes2
miało byc że jest sama w tej chwili :*

jak masz przyśpieszyć? wypierzesz mózg? daj mu czas trudno kogoś pokochać i zaufać i poznać w trzy miesicie myślałaś , że się zdeklaruje

Gość tiiaaaaaaa
" od rozstania minelo dopiero 3 miesiace " a ile wy jestescie razem w takim razie?

Gość coes2
miesiąc nie cały

Gość volga_jasnowidzaaa
powiedziałabym ze na 99% bedzie zapchaj diura a była pewnie pozałuje ze go zdradziła i bedzie chciała wrócic:O

Gość tiiaaaaaaa
nie zapomni :) wystarzy ze nawet po roku czy latach do niego zadzwoni a on i tak poleci do niej ...tak to jest z byłymi :) zwłaszcza jesli ona jego kopneła w tyłek i zwłaszcza ze było to po 7 latach razem :)