Błękitno oka 0 Napisano Marzec 17, 2011 ...Stosuje tabletki antykoncepcyjne już ponad 4 lata, niestety ostatnio zauważyłam ze spadło mi libido prawie do 0 . Chciałam zapytać czy też Macie z tym problem i w jaki sposób sobie z tym radzicie?? Czytałam dużo o Asequrelli ale zdania są podzielone o do tego czy aby pomaga. Możecie od siebie napisać coś więcej odnośnie tego tematu?? Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Marzec 17, 2011 U mnie libido spadło po stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych o nazwie sylvie20. Wrocilam teraz do novynette. Co robiłam?? w sumie nic, nie kochalam sie z mezem co bardzo go wkurzalo, ale rozumial mnie. Sam zapropoowal powrot do poprzednich anty :) Sama zle sie czulam przy tych anty :) Teraz przerwa 7 dniowa, a potem sie okaze jak bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest kilka rzeczy Napisano Marzec 17, 2011 żeń szeń, imbir, papryczka chili (spala także niechiany tłuszczyk więc warto używać jej jako przyprawy), czekolada, masaż rozgrzewającym balsamem np z imbirem lub cynamonem oraz odrobina ruchu czyli jakiś sport bo sport to lepsze krążenie także w "tych partiach" i endorfiny, endorfiny powodują że wyzbywamy się kompleksów dotyczących figury itp sprawdziłam na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest kilka rzeczy Napisano Marzec 17, 2011 więc najlepiej zastosować pakiet: zabieg czekoladowy na ciało, ewentualnie kubek gorącej czekolady ze szczyptą chili (najlepiej w duecie z facetem) potem rozgrzewający masaż albo wspólny prysznic przy użyciu jakiegoś aromatycznego żelu ....no a potem ochota na sporty ekstremalne przyjdzie sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach