Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsds

Jak wspominacie lata 90?

Polecane posty

Gość dsds

jak bylo lepiej waszym zdaniem? ktore czasy były lepsze .90 czy czy obecne powyzej 2000 ?

ja wtedy byłam jeszcze mała, ale wypowiem sie z perspektywy moich rodziców, ze kiedys było lepiej, były miejsca pracy, ogólnie zyło się lżej. Teraz każdy w kredytach po uszy, bez wlasnego mieszkanka, często bez pracy...

Gość nata83
Lepiej, bo były beztroskie. To lata mojej podstawówki.

Gość nata83
90 to były beztroskie lata mojej podstawówki.

ja na początku lat 90 chodziłam do liceum.... Wtedy wszystko wydawało sie jakieś b. optymistyczne. Sądziałam, że w Polsce szybciej będzie lepiej. Nie było takiego parcia na ciuchy, i te wszystkie niepotrzebne pierdoły. W sumie to ubieraliśmy sie strasznie, ale to było nawet fajne. nikt sie nie czuł gorszy, że go nie stac na spodnie za 300 zł bo takich zwyczajnie nie było.

Gość FankaBONjovi
Ja jestem rocznik 80 a lata 90 wspominam przez pryzmat beztroski,fajnej muzyki,szalonych wakacji oczywiscie tak od 94roku kiedy to zaczynalam odkrywac swiat jako zwariowana,nieposluszna nastolatka.Uwielbialam(i tak jest nadal)muzyke Bon JOVI,guns'n'roses,mr.president i ich coco jumbo itp.czlowiek mial plany,nadzieje i nie martwil sie o nic.pamietam jak wujek zabral mnie za granice na koncert bon jovi i uslyszalam ich"always"na zywo-potem tak marzylam zeby miec takiego chlopaka jak ten z teledysku hehe ech to byly czasy!chcialabym miec znow np 14lat i wrocic do lat 90!

cudownie, ta muzyka, dziś kurwa same ewy farny i file, a szczytem szczytów jest sylwia grzeszczak już nie ma takich kawałków jak "List" Hey ;/

lata 90-te... no wiec okazalo sie ze nie lubie dyskotek i strasznie mnie rusza Metallica, wygolilam se leb i lazilam w glanach, zaczelam pic tanie wino, bo bylo dobre i tanie, palilam smierdzace klubowe... pozniej sie przerzucilam na caro... tez smierdzace. bylam na zjezdzie dzieciecym z kosiola jako opiekunka, z ktorego ucieklam wieczorem z koleznakami, polazlam na piwsko i gole wracalyszmy droga az nas zlapala policja, uchlalam sie na koncercie i spadlam z amfiteatru, po drodze stracilam dziewictwo, zakochalam sie w trenerze jazdy konnej, pierwszy raz przypalilam, snifnelam, zerzarlam psylocyby, zarzygalam taksowke, mialam chlopaka z bidula, drugiego z pryszczami i trzeciego z dredami, sprzedawalam majeranek jako ziele i malam na fajury :)... i tyle jeszcze zrobilam swietnych rzeczy ze nie spamietalam :D