Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damn ittt

ŻAŁUJĘ, ŻE ZAPYTAŁAM WCZORAJ NA FORUM O WRÓŻBĘ. CO ZA NIEPOROZUMIENIE..!!!

Polecane posty

Gość Damn ittt

zanim zadalam pytanie, najpierw poczytalam sobie, co pisze innym ta dziewczyna, co stawiala karty. wydawala sie dosc wiarygodna, wiec cos mnie podkusilo i postanowilam i ja zapytac :-0 :-0 :-0 jestem w tym momencie w cudownym zwiazku. nic mi nie daje takiej radosci i spelnienia. to czlowiek uczciwy, altruista, czuly, kochajacy, stale ma mnie na uwadze i kocha mnie czystym uczuciem, szanujemy sie nawzajem, jest mi oparciem, jest tolerancyjny wobec moich wad, jest dobry dla innych ludzi. a do tego bardzo przystojny: wysoki, ladnie umiesniony, jest naprawde piekny z twarzy. po doswiadczeniach z innymi facetami, czuje naprawde, ze to ten. a tu nagle dostaje mi sie wróżba, ze uwolnie sie od zwiazku, który mnie blokuje i nie pozwala rozwinąć skrzydeł itp :-0 :-0 :-0 i ze będę szczęśliwa, że to się stanie...!!! :-0 :-0 :-0

Gość fdsfefefr
czy wrozyla ci moze ta tarocistka? ktora prosila jedynie o znak zodiaku i imie?

Gość Damn ittt
jestem w lekkiej rozterce :-0 :-0 :-0 tym bardziej ze inne dziewczyny na tym forum pisaly, ze ta wrozka opisala dobrze ich sytuacje i takie tam. :-0 :-0 :-0 czyli ze cos tam sie niby sprawdza :-0 :-0 :-0 co za idiotka ze mnie, ze w ogole tam weszlam :-0 :-0

Gość djbsjscbhj
wez przestan..nie raz mi tu jakas wrozyla i kazda mowila co innego.Prawda jest taka ze nikt nie wie co sie stanie bo to ty sama o tym decydujesz.Bylam u wrozki i mowila ze cos sie stanie a po chwili ze tego mozna uniknac,tylko zalezy co ja zrobie wiec sama widzisz jednen wielki belkot.Sprawdzi ci sie jedynie jesli bedzieszo tym sama intensywnie myslec i sama zakonczysz ten zwiazek bo ona ci tak mowila.Bez sensu.Lepiej ciesz sie tym co masz i dzikuj za to a nie wymyslaj problemow.

Gość Damn ittt
tak, dokladnie ta, o ktora pytasz.... tobie tez wrozyla??

Przecież to że ktoś tak napisał, nie znaczy, ze tak musi być, chyba, że sama będzie do tego dąrzyć. Także spróbuj o tym zapomnieć i ciesz się tym co masz, tymbardzie, że piszesz że jesteś szczęsliwa:)

Gość Zmyslowa Waginka19
A co cie obchodzi jakakolwiek wrozba. Pojebana jestes jezeli uwazasz ze ktos moze ci przepowiedziec przyszlosc

Gość jak się tak przejmujesz to
przeczytaj co ta wróżka napisała na ostatniej stronie, bosz :o 🖐️

Gość fdsfefefr
yak wrozyla mi i tez nie spodobalo mi sie to co mi napisala..., z kolei z tej calej frustracji zadalam podobne pytanie innej wrozce na innym forum i powiedziala mi cos innego, cos pozytywnego...wiec...sama nie wiem. dodoam jeszcze ze pytalam wielu wrozek np o dzieci i kazda pisala to samo tylko ta tarocistka napisala cos innego. wiec nie przejmuj sie. to glupoty, te wszytskie glupie wrozby ja juz z tym koncze bo jak ktos juz napisal wszytsko zalezy od nas:)

Gość Damn ittt
wiem, ze cos w tym jest. kiedys tez sobie wrozylam i wszystko dokladnie mi sie sprawdzilo, choc wtedy wydawalo mi sie wrecz niewiarygodne, bo nic nie wskazywalo na podstawie wydarzen i okolicznosci. poza tym ta naprawde byla wiarygodna. zazwyczaj od razu mozna sie poznac,ktora sobie robi jaja "wrozac" i nie zna sie na tym ewidentnie. ta, powtorze,wydawala sie baaaardzo wiarygodna. sposob w jaki pisala, operowala terminami zwiazanymi z tymi kartami itp.... poza tym dziewczyny mowily,ze trafne :-0 :-0 :-0

Gość Damn ittt
dzieki, pocieszylas mnie troche.... i masz racje: trzeba to skonczyc i brac zycie takie jest.....!!!!!

Gość fdsfefefr
sluchaj ja nie tweirdze e ona sobie jaja robi, widac ze traktuje tro powaznie, ale napisala sama ze niektore wroznby jej sie nie sprawdzajaa a poza tym tak na logike pomysl: Z E WSZYTSKICH WROZB KTORE NAPISALA WIADOMO ZE JAKIES SIE POKRYJA , ZAWSZE JEST TAK. I NA TEJ PODSTAWIE LUDZIE JUZ MYSLA ZE WOW, SUPER WROZKA WSZYTSKO SIE SPRAWDZA. A NIE WSZYSTKO WLASNIE. PRZESTAN SIE ZAMARTWIAC I CIESZ SIE ZWIAZKIEM

Gość yvkkaaaa
Autorko- mi wrózka wywróżyła,że mam szanse u faceta, który mi się podobał- starałam się i starałam a on nic. Czyli nie sprawdziło sie. Ostatnio mi wywrózyła,że za 2 lata spotkam tego jedynego,a inne zwiazki beda niepowodzeniami. Gówno prawda. To mi sami kształtujemy swe zycie.

Gość rozsądne podjeście
Ja sama stawiam tarota i wiem że można wiele odczytać z kart, ale nie róbmy z kart wyroczni,zapomnij i ciesz się związkiem.Po pierwsze zawsze istniej ryzyko,że wróżka zle zinterpretuje karty(karty mają wiele znaczeń i tylko od intuicji danej osoby zależy czy dokona dobrej czy złej interpretacji-widocznie w tym momencie źle wybrała).Doszukując się minusów i tego usłyszałaś sama sprowadzisz na siebie kryzys w związku bo będziesz działała na zasadzie " przecież karty mi powiedziały że on jest ble,rozstanę się to po co mam się dalej starać".Jeśli jesteś, aż tak podatna na sugestie kart,nie powinnaś sobie wróżyć.

Gość Dżesika Simppsonn18
"można wiele odczytać z kart" Jak bardzo trzeba byc pojebanym aby wierzyc w to ze karty moga Ci powiedziec coklwiek :-O

Gość gggeerre
nie martw sie, mnie kiedys tez tutaj na forum jedna pseudo wrozka wywrozyla ze chlopak mnie zostawi, ze bede z kims innym wezme slub i bede miala dzieci. Ale sie pomylila, bo wzielam slub z tym z ktorym ponoc nic mnie nie laczylo i teraz jestem z nim w ciazy

Gość rozsądne podjeście
wierz mi że można,ale nie chcesz to nie wierz,ale bądż łaskawa nie obrażać innych

Gość yvkkaaaa
nie wierze w to. skąd niby karty moga miec MOC która pozwala przewidziec przyszłość?No skąd???????????? to zwykłe świstki papieru

Gość fdsfefefr
GGERRE A PAMIETASZ MZOE NICKA TEJ WROZKI? CZY TO BYLA MOZE NIEJAKA BEATRYCZE LUB BEATA KALINOWSKA?

Gość Damn ittt
nie, nie jestem podatna na dzialanie kart. ja sugeruje sie tym, ze poprzednim razem u kogos tam dokladnie mi sie wszystko sprawdzilo i stad moja rozterka. na pewno nie zamierzam teraz miec obsesje,ktora rzucalaby cien na moj zwiazek, o nieeee!!!! zbyt bardzo doceniam to co mam! nie ukrywam jednak, ze to co mi wczoraj powiedziala zasmucilo mnie troche...... :-(

Gość fdsfefefr
SWOJA DROGA BARDZO DOBRE PYTANIE, SKAD BIERZE SIE MOC KART? JAK TO MOZLWIE ZE FAKTYCZNIE ZWYKLY PAPIER MOWIC CI COS????

Gość gggeerre
tak to byla beatrycze, ona juz od kilku lat tutaj wrozy.

Gość gggeerre
Damn ittt---- uwierz mi ze bedziesz sie tym sugerowala, ja tez przez dluzszy czas patrzylam na moj zwiazek przez ta wrozbe, o maly wlos sie nie rozstalismy. Ale potem poszlam po rozum do glowy i zapomnialam

Gość fdsfefefr
AHA BO TAK SI ZASTANAWIALAM CZ JEST KTOS KOMU NIE SPRAWDXZILA SIE JEJ WROZBA , BO TAK JA WYCHWALALI...A JEDNAK. POCIESZAJACE:):):):):)

Gość Dżesika Simppsonn18
Uwazazajcie na Beatrycze bo to jest jakis jej podszyw. Prawdziwa Beatrycze wiele lat temu zostalo udowodnione ze klamie jak najeta i Arletta z F23 najpierw jej to udowodnila a potem ja zniszczyla.

Gość Damn ittt
nie, nie pamietam nicka. ta dziewczyna wrozyla wczoraj i przez kilka poprzednich dni. ale to nie jest zadna beatrycze. kojarze ta beatrycze, nie wrozylam sobie u niej, ale ja troche poczytalam. grafomanka, ktora poprawnie zdania sklecic nie potrafi, w dodatku wali takie ortografy, ze.... :-0 :-0 :-0 rozsadne podejscie: dzieki za te slowa.....

Gość gggeerre
mnie sie nie sprawdzila. Moze udalo jej sie trafic jednej osobie, ale mowie wam ze duzo moglo sie "sprawdzic" bo jak o czyms wiesz to podswiadomie dazysz do tego

Gość rozsądne podjeście
"SWOJA DROGA BARDZO DOBRE PYTANIE, SKAD BIERZE SIE MOC KART? JAK TO MOZLWIE ZE FAKTYCZNIE ZWYKLY PAPIER MOWIC CI COS????"-właśnie o to chodzi,że to nie jest zwykły papier,a skąd sama nie wiem.Do czasu aż sama nie spróbowałam,to też byłam sceptyczna.

Gość rozsądne podjeście
Damn ittt-powodzenia,będzie dobrze:)

Gość rozsądne podjeście
p.s.ja też kilka lat temu skorzystałam z usług Beatrycze, nic a nic się nie sprawdziło-widocznie nie ma do tego talentu;).