Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelllaaa

bede jeszdzila bez prawka kupilam auto i mam dosyc juz

Polecane posty

Gość izabelllaaa

wiecznego podchodzenie do egzaminow.Kupilam niebieskiego slicznego VW lubpo i zamierzam jezdzic .mam 2 prawko probuje zrobic od 3 lat.....i zawsze cos....Koniec nie bede nabijala kasy egzaminatorom wole juz za mandaty placic!!:O

Gość looolllll444
Moj kolega jezdzi od daaaawna bez prawka :D i przez te 4 lata nikt go nie zatrzymal :D

Gość albo i więcej razy
''mam 2 prawko'' jakie drugie prawko masz? ty nie masz prawa jazdy :D

Gość belle bella@@@
a co zrobisz gdy spowodujesz wypadek?

Gość looolllll444
bella - nie kazdy kto nie ma prawka robi wypadek . Nie szalej . Ja z nim jezdze i jest swietnym kierowcą .

Gość looolllll444
w Tajlandii,Wietnami itp np nie ma czegos takiego jak prawo jazdy kazdy jezdzi jak chce , w malych miastach nie ma świateł ,znaków ale kierowcy są normalni :P samo siebie nawzajem pilnuja

Gość izabelllaaa
12 razy podchodzilam do prawka..Ato zle zaparkowania..A to predkosc 60 zamiast 50(straaaaaasznie duzo)a to zle ustawiony zagłowek masakra

Gość tylko klopoty....,
Nie radze ci jezdzic bez prawa jazdy. To nie jest tak, ze zawsze trzeba egzaminatorom zaplacic zeby zdac. Wiele osob nie zdaje bo egazamin ma obawy co do tego, czy ta osoba bedzie bezpiecznym uczestnikiem ruchu. Poza tym, nawet jaesli ty sama dobrze jezdzisz, to nie znaczy ze nie przytrafi ci sie jakas stluczka przynajmniej, czy to z twojej winy czy ktos inny w ciebie przywali. I wtedy po pierwsze: nie dostaniesz ani grosza z ubezpieczenia, zaplacisz kare, zaplacisz mandat, nie bedziesz mogla zrobic prawa jazdy przez nastepnych pare lat a wskrajnych wypadkach zabiora ci tez samochod. Zastanow sie czy warto. I naprawde nie trzeba brac udzialu w karambolu zeby zostac sprawdzonym przez policje. Kiedys ci sie np arowka w lampie przepali, ty tego nie zauwazysz a policja cie za to zatrzyma i poprosi o prawko. I co wtedy? Jezeli nie zdajesz sobie z takich rzeczy sprawy, to chyba znak ze nie masz pojecia o tym co sie dzieje na drogach i o tym co sie ewentulanie moze stac, wiec to chyba znak ze powinnas jednak to prawko zrobic....

Gość izabelllaaa
zadaje sobie sorawe z ryzyka bardzo dobrze ale jestem bardzo zdesperowana...nie chodzi o lapowki ale ja same 1200zl wydalam za podchodzenia do egzaminow kazde podejście to 100zł!! Trudno ryzykuje...mam slicznego lupusia pod mieszkankiem..moja mama tylko nei moze sie o tym dowiedziec.I powiem wam ze zajebiscie sie ciesze..jezdze juz nim....radze sobie super nie mam leków jezdze spokojnie a tyle godzin wyjezdzilam z instuktorami ze nie jednemu sie fartnie zda za pierwszym razem a nie jezdzi tak swobodnie jak ja

Gość belle bella@@@
rozumiem,że możesz być swietnym kierowcą- ale co jeśli sytuacja będzie taka,że jednak coś się stanie-ktoś może wpaść na ciebie-a wina bedzie twoja bo nie masz uprawnien do jazdy

Gość u mnie
ogarnij sie dziewczyna , jak inni maja sie czuc bezpiecznie skoro taka piczka jak ty nie zdala 12 razy i chce jezdzic bez prawka, pomysl troche tez o innych debilko

Gość izabelllaaa
mysle...nie zdawalam przez pierdoly nie stwarzalam zagrozenia na drodze tylko jakies durne odstepy itp...co najwyzej moge komus lusterko stracic parkując

Gość belle bella@@@
no a wtedy ten ktos wezwie policje i co wtedy?

Gość a nie prościej już będzie
skoro stać Cię na samochód i w ogóle, po prostu : a. kupić prawko b. zmienić ośrodek w którym zdajesz i spróbować w innych ? ? ?

Gość a nie prościej już będzie
A stłuczki zdarzają się codziennie. Ktoś w Ciebie wjedzie i nie pozwoli Ci odjechać, bo będzie chciał na pewno kasę z ubezpieczenia i co wtedy? Policja, nieprzyjemności itd. A coraz więcej mamy niedzielnych kierowców, nie radzę ryzykować.

Gość tylko klopoty....,
piszesz ze jechalas 60 zamiast 50 na egzaminie. Wiec albo jestes tak glupia ze nie rozumiesz tego ze na egzaminie trzeba robic wszystko jak trzeba albo nie zwracasz uwagi na znaki drogowe. W obu przypadkach bardzo slusznie postapil twoj egzaminator oblewajac cie. Nie zapominaj o tym, ze jezeli spowodujesz wypadek z uszkodzeniem ciala, albo bedziesz w takiej kolizji brala udzial, to nie majac prawka pojdziesz siedziec za to.....Widac ze nic sobie nie robisz z podstaw zachowania bezpieczenstwa na drodze, skoro twierdzisz ze zachowanie odstepow to nic takiego, a wiec o wypadek nie bedzie trudno. Jakbys przejezdzila sama swoim autem 100000 km, to moglabys powiedziec ze wiesz mniej wiecej o co chodzi, a skoro wydaje ci sie ze po nauce jazdy jestes juz wyluzowana na drodze, to chyba naprawde nie masz zuiklonego pojecia o jezdzie.....

Gość hfgufggfgh
Wtedy jest 500zł za jazdę bez uprawnień:) Happens. Pizd na drodze tyle, że jedna mniej lub jedna więcej różnicy nie zrobi.

Gość ehhhhhshshhshshs
Wyzej ktos napisal dobrze... zmien osrodek albo po prostu kup sobie to prawko , bedzie swięty spokoj - da sie to zrobic (nie)stety. A to ,ze nie zdalas tyle razy chyba o czyms świadczy prawda ?