Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak moznaaaaa

dzis zarejestrowlam sie telefonicznie do poradni ortopedycznej

Polecane posty

Gość czy tak moznaaaaa

na kwiecien. ale po skierowanie od rodzinnego pojde dopiero w poniedzialek. czy tak mozna? czy to ze data rejestracji i zalozenia karty(juz to kobieta zrobila) bedzie wczesniejsza od daty wydania skierowania od rodzinnego?

Gość czy tak moznaaaaa
mam nadzieje bo nie chce mi sie dzisiaj gnac do rodzinnego

Gość movvom
W mojej rodzinie zawsze tak robimy:)

Oj Dyrektore, chyba nie miałeś do czynienia ze zbyt wieloma specjalistami :o albo może paniami w rejestracji :p

Wiem! Na panie w rejestracji działasz urokiem osobistym :p Niestety w rejestracjach nie pracują mężczyźni 😭

Gość czy tak moznaaaaa
no jak to pic na wode. jak popjade w kwietniu do tej poradni bez skierowania to mnie nie przyjma. sa takie przychodnie w kotrych na tydzien przed terminem wizyty trzeba dostarczyc skierowanie jesli sie rejestrowalo telefonicznie. tu na szczescie nie trzeba tak zrobic musialbym jechac 70 km w jedna strone najpierw ze skierowaniem a potem na wizyte

Gość bollljaaj
sa tez przychodnie w ktorych skierowanie nalezy dostarczyc do tygodnia po wizycie :)

Gość laskoteknaplotek
pracuje w przychodni specjalistycznej; bez skierowania na wizyte refundowana nikt Cie nie przyjmie; autorko tematu, nic to nie przeszkadza ze rejestrowalas sie dzis, a date skierowania bedziesz miala z poniedzialku; liczy sie data wizyty u specjalisty i w ten dzien musisz dostarczyc skierowanie; wiec spokojnie wystarczy ze pojdziesz po skierowanie w poniedzialek:)

Gość laskoteknaplotek
dyrektore, lekarz widzi czy do kartoteki medycznej jest przypiete skierowanie, to w jego interesie:) to po pierwsze; a po drugie bez skierowania nie wejdziesz do gabinetu lekarskiego:)

Gość czy tak moznaaaaa
tez mi sie wydaje ze bez skierowania nie da rady:-)