Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Mój facet poszedl na 18 kumpla, pomozcie ;(;(. pilnie ;(

Polecane posty

Mam 19 lat, moj chlopak 18.. poszedl godzine temu na 18 swojego przyjaciela, tzn on ją mial 10 marca, ale moj chlopak nie mogl isc wtedy, wiec dzis sa we dwojke u jego kolegi w domu.. obiecal ze beda sami bez zadnych dziewczyn.. mimo tego boje sie, ze tam beda jakies laski i do czegos dojdzie jak sie opija lub cos:( pomozcie, co mam zrobic.? czy dzwonic do niego i pisac, czy raczej nie.? co potem.? o czym z nim gadac i wogole.?;(

Gość dfhetetrsthytjsrhnedrhehtrgsnb
ufasz ty mu w ogóle?

Gość młode siksy i ich
niesamowita zaborczość... Wyobraźnia Ciebie nie ponosi?

gdybys nie podała swojego wieku to bym zapytał: kobieto ile masz lat zeby bawic sie w takie gierki? ale skoro napisałas to nie pytam , wszystko jasne

Gość dfhetetrsthytjsrhnedrhehtrgsnb
bez zaufania, szczerości, lojalności związku nie zbudujesz, jak dojrzejesz, zrozumiesz

nie caly miesiac temu zrobil mi okropne swinstwo.. jak dla mnie.. i teraz nie ufam mu juz tak bardzo jak dawniej.. boje sie tego co sie tam teraz dzieje ;( nie pisze tego po to, zebyscie sie smiali ze mnie, tylko prosze o pomoc, ale jak nikt nie chce mi pomoc to poszukam jej gdzies indziej

Gość twims
Jakie świństwo Ci zrobił?

Gość sZuKaM###
gdzie indziej poszukasz?

tzn kazdemu sie moze zdarzyc.. zobaczylam na jego mailu zdjecia dziewczyny w bieliznie.. usunal kontakty do niej , usunal maila i zdjecia.. i prze[raszal, mowil ze zaluje i prosil mnie przez 3 dni zebym wrocila do niego

Gość młode siksy i ich
A jak Ci mamy pomóc? Założyć mu pas cnoty? www.pas-cnoty.pl Jak będzie chciał Cie zdradzić, to zdradzi, sądzisz, że ciągłymi telefonami temu zapobiegniesz? Tylko jeszcze bardziej go zdenerwujesz, a jak się zdenerwuje to może naprawdę zrobi coś głupiego na złość.

ze swojego doświadczenia wiem ze telefony i smsy nic ci nie pomogą zostaw go w spokoju to wtedy on sie zastanowi co jest grane jak nie mozesz tego spr to pozostaje ci miec nadzieje kiedys chodzilam z takim jednym co na imprezy co sobota jezdzil a pisal ze mna przez cala dyskoteke dlatego mysle ze to gówno da

Gość twims
A dlaczego nie poszłaś z nim na tą 18?

a jezeli obiecal ze beda tylko we 2 , to nie mam powodu zeby sobie urajac dziewczyny wokol.?:(

Gość młode siksy i ich
Jeden telefon/jeden sms, tak o normalnej godzinie, jak będziesz się kładła spać i koniec. Bo co możesz innego zrobić? Pewnie posiedzą w dwójkę, popiją, poplotkują, a z tymi "laskami" to pewnie tylko Twoja wyobraźnia...

nie poszlam z nim, bo nie przepadam za jego przyjacielem.. poza tym pozniej nie mialabym jak wrocic do domu, bo on mieszka kolo niepolomic i moj chlopak tez.. a we 2 dlatego, jak juz wczesniej pisalam.. poniewaz urodziny robil tydzien temu ale moj chlopak powiedzial ze nie pojdzie po 1 nie mial czasu, a po 2 nie chcial isc bo wiedzial jak sie bede czula, bo w tym dniu byla normalna impreza.. a dzis to tak tylko przyjaciele razem.. :(

Gość druga szansaaa
ej wiesz co ja Cie rozumiem martwisz sie i rozne mysli przychodza do glupiego lba ale co Ci da to siedzenie i myslenie co on tam robi no co ? jak wiedzialas ze on dzisiaj idzie to tez trzeba bylo sobie zaplanowac jakos wieczor i isc do kolezanki na ploty czy do knajpy na piwo ale to juz za pozno.. teraz to wes idz spac i daj sobie spokoj im wiecej bedziesz o tym myslec i znuc domysly tym bedzie Ci gorzej.. pozatym Twoje myslenie tutaj nic nie pomoze facet sam ma wiedziec co mu wolno a co nie po co Ci facet ktorego musisz pilnowac na kazdym kroku? daj sobie na luz a nie odrazu zakladasz czarne scenariusze i znajac zyciu jutro bedziesz mu wmawiac ze napewno byly tam jakies panienki i Ce z nimi zdradzil NIE ROB TEGO!

wlasnie tak by bylo.. bo zawsze tak robilam.. dzieki za rade :) to o czym mam z nim jutro rozmawiac.? ** nie pisz tak do mnie, bo lecze sie akurat i to mile nie bylo..

Gość druga szansaaa
hmmm to zalezy jakie sa wasze relacje i w ogole co to za typ chlopaka moze sam Ci opowie co robili i w ogole i nie bedziesz musiala go wypytywac (i taka opcja jesyt najlepsza) mozze byc tak ze bedziesz musiala sie Ty pytac bo on slowem nie wspomni to tez zalezy jak bedzie odpowiadal na pytania chetnie i bez nerwow Ci opowie to ok.. ale sa tez tacy najgorszy typ gdzie nie dosc ze sam nic nie powie to jeszcze jak sie zapytasz to odpowie polslowkiem i sie denerwuje ze w ogole musi Ci sie jakby tlumaczyc - wtedy zazwyczaj maja cos na sumieniu ;]

postaram sie byc spokojna, moze poloze sie spac, i nie bede sie tak martwic :) ale pewnei bede sie budzial w nocy :(

Gość To poczatek konca
Nie chce byc zlym prorokiem, ale ja tu widze zazdrosna dziewczyne, i kompletny brak zaufania, do tego rozbuchana wyobraznie... Lepiej popracuj nad soba, bo kiepsko ten cyrk widze

Gość Adam19
Też spotykam się z moja byłą dziewczyną a mówię obecnej że ide do kolegi, ale co z tego ? Dla chłopaka w wieku 20 lat dwie dziewczyny są spokojnie do obskoczenia więc nie masz się czym przejmować. Nawet jak bzyknie inna laskę to ciebie nie ubędzie.

adam 19 : mnie takie zarty nie bawia.. jak sie kocha , to jest sie wierny TEJ JEDYNEJ.. wiem ze jestem zazdrosna i zdaje sobie z tego sprawe, ale nie potrafie tego kontrolowac :(.

Gość Adam19
Jeżeli on nieźle wygląda a ty jesteś pasztetem to i tak prędzej czy później pójdziesz w odstawkę. Takie życie. Nikt nie będzie trzymał przy sobie paszteta kiedy ma propozycje od innych lasek.

Gość eeessasasas
i tak predzej czy pozniej cie oleje za mlody na wiazanie sie-tym bardziej ze juz od innych bierze foto w bieliznie