Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Mój facet poszedl na 18 kumpla, pomozcie ;(;(. pilnie ;(

Polecane posty

yy.. sorry ale nie jestem pasztetem, nawet pol pasztetem.. tak poza tym owszem jest bardzo bardzo przystojny ale gdyby mnie nie kochal, to by zerwal juz dawno, przez te moje zazdrosci, a chcial i to nie raz.. mimo tego nadal ze mna jest :) cos to musi znaczyc :)

czy za mlody, to juz nie wam oceniac :) moj dyrektor z gimnazjum do ktorego chodzilam 3 lata temu, poznal swoja przyszloa zone jak mial 16 lat, a juz ma kolo 40tki i sa malzenstwem :) nie liczy sie wiek, tylko na ile ma sie w mozgu,, chodzi o mozg, a nie wiek:D

Gość Adam19
Migotka chyba nie rozumiesz sytuacji. Facet odchodzi do innej dziewczyny kiedy zaczynają się studia. Wtedy poznaje się wiele fajnych dziewczyn, nabiera się dystansu do byłej dziewczyny i na 2-3 roku podejmuje sie własciwy wybór. Widzę to na podstawie swoich znajomych: wielka miłość w liceum a potem 'Żegnaj Genia świat się zmienia'.

Gość eeessasasas
widac ma malow mozgu jak juz od innnych fotki chce -wybacz :O

Adam 19 nie chodzimy do liceum, tylko do zawodowki a po niej technikum tez wspolnie jak teraz.. i mieszkanie razem :) bo dostaje mieszkanie od rodzicow.. nie kazdy jest taki jak Ty ;}

Gość moj chlopak zalofowal sie na s
sympatii czy randkach jak to zobaczylam to zbystrzalam i mowie o boze ja ci nei bede mogla ufac:( przepraszal caly dzien nie mam pojecia nie wiem i nie chce wiedziec

bardzo ci wspolczuje i wiem jedno, w takim tempie daleko nie zajadziesz, znajdz jakies kolezanki moze nawet obejrzyj film z mama, chlopak nie jest calym twoim swiatem i ty jego tez

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrgepgeggg
jestes strasznie niedojrzała, okropnie piszesz ze urodziny koło niepołomic, ja mieszkałam kiedyś niedaleko, Gdów, Trąbki, kojarzysz?;]