Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosba o rade konstruktywna

dziwna sytuacja z narzeczonym,co robic

Polecane posty

jestem z facetem 2 lata, od 7mcy jestesmy zareczeni, od 2 miesiecy mieszkamy razem. problem w tym, ze on pochodzi z daleka, nie poznal mnie jeszcze ze swoimi rodzicami... nie bylismy u moich z oficjalnymi oswiadczynami. moi rodzice zaczynaja mi o to suszyc glowe, ze nie znam jego rodzicow, ze nie byl u nas na oficjalnych oswiadczynach.... juz ze 2 razy ostro mu powiedzialam ze mi zle ze nie przedstawil mnie jeszcze swoim rodzicom .. ale i tak nie ma zmian. rozumiem ze jego rodzice mieszkaja 700km od nas...on pracuje itd.. ale nie wiem co o tym myslec. rodzice powiedzieli ze do wrzesnia chca date slubu bo tak ja z nim na kocia lape mieszkac nie bede.. co robic?

dodam ze do momentu wspolnego zamieszkania pomieszkiwalismy razem, poniewaz ja tez nie jestem \'stad|" i jezdzilismy do siebie

Gość tnrngr
rodzice powiedzieli ze do wrzesnia chca date slubu bo tak ja z nim na kocia lape mieszkac nie bede.. a co maja rodzice do gadania, ile ty masz lat 18?:O mamusia i tatus cie utrzymuja?

licze sie z ich zdaniem, poza tym studiuje zaocznie, nie moge tymczasowo zlaezc pracy , przeprowadzilam sie w nowe rejony.... i tak, faktycznie daja mi pieniadze..../ ja mam 24 lata moj facet 31 moj facet nie daje mi kieszonkowego. placi na wyjsciacfh robi zakupy do domu ale nie miala bym takiego tupetu zeby brac od niego kase na kosmetyki i potrzeby wlasne...

prosze napiszcie cos

Gość co robic nie wiem
???

Niewątpliwie musisz jakoś doprowadzić do spotkania, bo jak mówi przysłowie nie wychodzisz tylko za ukochanego, ale za całą jego rodzinę

tak, ja sobie obiecalam ze nie ustale daty slubu puki nie pozna mnie z rodzicami. co robic, co mu powiedziec? wygarnelam mu to ze dwa razy... wiem ze mial problem z tym, bo kiedys powiedzial ze rodzice mieszkaja w duzym miescie a okazalo sie ze mieszkaja w malutkim miasteczaku 10km od tego duzego.. ale to juz wiem...

Gość co robic nie wiem
????