Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetta Karwacka

Anetta Karwacka - ginekolog Warszawa

Polecane posty

Gość Anetta Karwacka

Czy Któraś z Was miała do czynienia z panią doktor... Co o niej wiecie, jaka jest, jakie ma podejście do pacjentek, itp Będę wdzięczna za wypowiedzi :)

Gość ja tez trzymam wszystko po cor
stanowczo odradzam, nie polecam!!!

Gość Anetta Karwacka
A można wiedzieć czemu jej nie polecasz?

Gość ja tez trzymam wszystko po co
nie

hehe poczytaj na necie opinie są specjalne portale o lekarzach z danych specjalizacj.

Gość Ina_13
Każdy ma swoje zdanie i opinie zawsze są różne. Póki nie pójdziesz, to się nie dowiesz czy właśnie takiego lekarza szukasz. Ja i mój mąż chodzimy do InviMedu właśnie do dr. Karwackiej:) Na początku wydawała nam się dość dziwna. Dużo mówiła i nie pozwoliła dojść do słowa, ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Stara się poznać swoją pacjentkę, zadaje dużo pytań ale również sama oczekuje tego samego od nas. Zleca dużo badań, ale podpowiada też co i jak można zrobić na kasę chorych, aby niepotrzebnie nie robić sobie większych wydatków. Wszystko dokładnie tłumaczy. I działa szybko, co również jest bardzo istotne. To moje wrażenia. Osobiście - polecam.

Ja też polecam dr Karwacką. Dzięki niej jestem w ciaży, wcześniej 3 lata tułałam się po różnych lekarzach, aż trafiłam do niej na początku 2011r, a w kwietniu 2011 zaszłam w ciążę. Trafna diagnoza i szybki sukces :). Osobiście polecam

Gość kaka28
Witam Miałam siedem wczesnych poronień ,czy dr. Karwacka jest polecana w takich przypadkach, może ktoś wie coś na ten temat?

Gość gość
mnie dr Karwacka poświęciła dużo czasu i uwagi, żadnego pośpiechu czy też nerwów, podejście do pacjenta według mnie wzorowe :) do tego sprawnie poradziła sobie z moimi dolegliwościami, bardzo sobie ją chwalę :)

Gość gość
Dzieki niej szybko zaszlam w ciaze. Bardzo dba o pacjentki. Jesli mialam jakis problem to nawet w weekend zawsze odpisywala na sms. Moze jest czasami chaotyczna ale taka jej natura. Mi to nie przeszkadza. Czuje sie bezpiecznie chodzac do niej i nie wyobrazam soboe zmiany lekarza. Ja polecam bardzo.

Gość gość
podnoszę :)

Gość gość
Polecam Dr Karwacka. Jest dość specyficzna, rozstrzepana ale... skuteczna. Właśnie tule moja 8 mies córeczkę. Leczylam sie u innych bez skutku.

Gość Ania 137
Nie polecam, bardzo słabe podejście, na wizycie niezorientowana, nie przygotowana, przedłuża czas, nie zapoznaje się z badaniami przez co kilkukrotnie zleca te same badania mimo że nie straciły ważności. Jak dla mnie żenada. Odbyła kilka wizyt i nic z tego nie wyniosłam poza dużo lżejszy portfelem..... Spodziewałam się lepszej jakości obsługi i lepszego specjalisty zwłaszcza , że do najtańszych nie należy. Stanowczo nie polecam.