Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubi1988

Żal mi go a z drugiej strony

Polecane posty

Gość rubi1988

go nienawidzie. A sprawa wyglada tak. 3 lata temu poznalam faceta, starszy ode mnie. Byl swiezo po rozstaniu z dziewczyna z ktora byl 5 lat. Bardzo to przezyl, wiele czasu spedzalismy na rozmowach az cos zaczelo miedzy nami iskrzyc. Potem spotykalismy sie prawie codziennie przez jakis rok. Potem troche rzadziej ale zawsze kontakt przez telefon, zawsze sms na dzien dobry na dobranoc. Nie widzielismy sie prawie dwa miesiace, bardzo sie stesknilismy za soba, ja to potwornie za nim tesknilam. Bylo ekstra, jak zawsze d0obry kontakt. Stalo sie, zakochalam sie w nim. Zaczelismy sie razem pokazywac, myslalam ze jestesmy para a tu bach!ktoregos dnia bylismy u niego ze znajomymi jeden kolega powiedzial do niego, cytuje "przytulilbys swoja dziewczyne" o on na to, tez cytuje: "to nie jest moja dziewczyna" no myslalam ze sie poplacze, ale rozczarowanie. Wrocilam do domu napisalam mu smsa ze chce pogadac. Spotkalismy sie i powiedzial mi ze on nie jest gotowy na zwiazek, bo przejechal sie i teraz sie boi probowac czegos od nowa.....koniec, powiedzialam zeny nie psial, ale napisal po paru dniach ze on tak nie moze, ze teskni i znow zaczelismy sie spotykac i bylo super znow tyle spedzonego wspolnie czasu wszedzie razem i wydawalo by sie ze jest ok a tu nagle ktoregos dnia ot tak mi powiedzial ze jest dziwnie i ze nie powinnismy sie razem spotykac bo on widzi ze sie angazuje. Matko jak ja sie poczulam, ja go naprawde kocham......poprosilam zeby ,mnie odwiozl, wykasowalam nr i nie odzywalam sie do niego.....wczoraj napisal, chcial pogadac ze mna. Matko kochana o co mu chodzi....nie chce zeby mnie znow skrzywdzil, staralam sie zapomniec o nim...sama nie wiem co mam o rym myslec, prosze doradzcie mi........

zakochana jestes i klapki na oczach masz....spotkajcie sie, pogadaj z nim i wytlumacz ze nie chcesz sie spotykac bez zobowiazan i zeby nie pisal i ze ty tez nie napiszesz. Po prostu szczerze powiedz co myslisz

Gość patkaaaaa...hdshg
swinia z niego.....nie uwazasz ze on sie toba bawi? powiedz mu to prosto w oczy ze ty masz uczucia i nie jestes kawalkiem miesa, jak jest czlowiekiem to zrozumie, moze nie przemawiaja przez niego same instynkty

Gość rubi1988
matko kochana nie chce zeby mnie krzywdzi i jak ma tak zawsze byc lepiej niec zniknie z mojego zycia, niech na to pozwoli..... 🌼

Gość hdrykuyihculo gyd
zal i mi takich ludzi...............

Gość rubi1988
prosze doradzcie, moze ktos byl w podobnej sytuacji.... 🌼

Gość krakkówwwww
Seks był?

Gość rubi1988
tak byl.....po roku...

Gość gfdrtdtrt
Az mi sie szkoda dziewczyno Ciebie robi. Tez tak mialem ale tak postepowala dziewczyna z ktora bylem. Zostawic Cie w koncu skurwiel zobaczysz. Bedziesz cierpiec. Jest z Toba na pocieszenie po bylej. Wiem ze to smutne ale tak jest. Lepiej odejdz od niego teraz niz pozniej. Mniej bedziesz cierpiec.

Gość gfdrtdtrt
Raz bedzie Ci mowil ze Cie kocha, robil nadzieje, pozniej znowu bedzie mial watpliwosci i tak w kolko. Szkoda czasu i nerwow na cos takiego. Naprawde.

Gość rubi1988
tylko to boli jak cholera.......i co Ty zrobiles?

Gość rubi1988
wiesz tylko ze ja go wciaz kocham i jak wydaje mi sie ze jestem silna i ze to koniec to pozniej on znow daje o sobie znak......i przegrywam....zawsze

Gość gfdrtdtrt
Bylem z nia do konca, walczylem do konca a teraz jestem sam bo odeszla:( Myslisz ze mnie nei bolalo zawsze podczas takich sytuacji o ktorej opowiedzialas? Wiec tkwilem w tym wszystkim, ale ona i tak na koniec mnie olala. Na pewno jestes fajna dziewczyna i masz dobre serce. Znajdziesz sobie kogos kto bedzie Cie naprawde kochal.

Gość rubi1988
tylko ja teraz nie moglabym z kims byc....nawet nie chce. Wiem ze i Ty musiales cierpiec nic w tym dziwnego, uwierz mi ze Cie rozumiem.

Gość krakkówwwww
Skoro ma seks,to po cholerę mu coś więcej? Ma wszystko,czego facet od kobiety oczekuje ,więc nic więcej mu nie potrzeba.

Gość gfdrtdtrt
Ja tez Ciebie rozumiem, bo juz to przezywalem. Myslem ze kocha mnie jednak naprawde, a teraz jest sobie z innym. Uwierz mi swiadomosc bardziej boli niz to gdybys odeszla teraz no ale zycze Ci wszystkiego najlepszego oczywiscie. Kochasz go na pewno mocno to dlatego nei chcesz i nie mozesz byc z kims innym:( Tez tak mialem dlatego na sile brnalem w to wszystko.

Gość gfdrtdtrt
krakkówwwww idz sobei pobiegaj dobrze?

Glowa do gory! Nie patrz co bylo i nie mysl o tym co bedzie bo serce ci peknie. Staraj sie zyc i robic tak, by bylo dobrze. Musisz byc silna i odciac sie od niego, zmien najlepiej numer i trzymaj sie tego co zaczelas.Powodzenia:)

Gość rubi1988
Dziekuje wam za zrozumienie! Tobie gfdrtdtrt Tobie rowniez zycze powodzenia i szczescia!:) 🌼

Gość gfdrtdtrt
Bedziesz jeszcze troche jego "dziewczyna" na pocieszenie a pozniej kopnie Cie jak zuzyty przedmiot. Taka bedziesz miala zaplate. Skoro sie tak martwi ze sie zaangazowalas to powinien zerwac kontakt z Toba i nie krzywdzic Cie dalej. Widac nie potrafi.

Gość krakkówwwww
A nadal mu dajesz, czy już nie?Dawałaś mu zawsze, jak tego chciał?

Gość gfdrtdtrt
Az bym Cie przytulil bo wiem co przezywasz. Decyzja nazley do Ciebie. Tez zycze Ci duzo szczescia i sily zeby podjac wlasciwa decyzje:)

Gość swinia z niego paskudna
szczerze ci wspolczuje dran z niego

Gość a wies zczemu tak jest?
Bo facet to swinia tym ty rym ty