Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa_rossa

zakochalam sie w Tunezejczyku, czy to przetrwa?

Polecane posty

Gość rosa_rossa

Poznalismy sie miesiac temu. On przyjechal do Polski na kurs jezyka polskiego. Najpierw spotykalismy sie jako znajomi ale w ktoryms momencie cos peklo i zakochalismy sie. Niestety wkrotce on musi wracac do siebie a ja jestem zdesperowana. jak ja przezyje bez niego? On mowi ze jakos sie uda, moze za jakis czas znowu uda mu sie tu przyjechac ale taki wyjazd bedzie mogl zaplanowac za conajmniej pare miesiecy. co ja zrobie przez ten czas bez niego? Poradzcie mi cos bo jestem strasznie agubiona.

Gość dfghjkjhgcvbn
daruj sobie to zauroczenie

Gość Bumbarash
zostaw ten brud, nie ma już Polaków ?

Gość rosa_rossa
On nie jest zadnym brudem, jest wyksztalcony, przyjechal sie tu doksztalcac. U siebie mowi, ze konczy studia i bedzie szukal pracy. Takze widzicie, ze jest to porzadny facet.

Gość Bumbarash
sraty taty, dupa w kraty

no przyjechał, żeby sie ożenić uzyskać obywatelstwo i swobodnie wyjechać na zachód.

\Moja przyjaciółka zakochała się w Arabie, który studiował prawo u nas w pl. Jednak facet ten był wyjątkowo inteligentny i powiedział tej mojej przyjaciółce, że nie mogą być razem, bo ona chce do swojego rodzinnego kraju wrócić, a tam ona będzie nikim, a on nic na to nie poradzi, bo to takie społeczeństwo....