Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delphina23

znam go niedlugo jakies pol roku a on ami proponuje seks bez zobowiazan?

Polecane posty

Gość taki jeden 123
eh w sumie wy to macie troche przejebane nie powiem ;] bo macie te swoje myśluwy ,ale teraz niby ile miał bym czekać z seksem z ładną wartościową kobieta ? ona potrzebuje go tak samo jak te pustaki tyle ze pustaki są chetniejsze bo niemaja nic innego do zaoferowania.

Gość blondi ma
" z jednej strony racja z tym emocjonalnym gownem ale z drugiej strony co on sobie o takiej pomysli hmmm jakas bez wartosci.... " dobrze, ze przyznalas sobie racjie ..:o nie odbieraj jego propozycji do siebie, moze on nie umie inaczej ;) taki burak od urodzenia.

jesli myslisz o niej powaznie to do roku czasu musisz czekac.... sex to nie wszystko jesli ci na niej naprawde zalezy to poznaj ja najpierw lepiej:)

Gość taki jeden 123
"jesli myslisz o niej powaznie to do roku czasu musisz czekac" kpisz czy o drogę pytasz ? n/c :D przynajmniej sie usmiałem

mysle ze jest albo zrazony z poprzedniego zwiazku tym ciaglym jej kocham cie :D a z drugiej strony faktycznie mogl badac teren...

Gość IMO13702
Dziewczyno! W dzisiejszych czasach rok znajomości, to niemal jak związek na całe życie.

a jeli facet powiedzil mi ze teraz bede musiala sie bardziej starac bo byla sytuacja przez ktora on teraz strzela fochy do mnie ... to co jesli bede sie starac bedzie myslal ze mi zalezy? hm

Gość IMO13702
Zdobyte, czy podane na tacy. To nieważne i tak wszystko do jednego wora, a potem się wysra.

chodzi mu wyłącznie o ruchanie bez zobowiązań a Ty delfino doszukujesz się nie wiadomo czego 🖐️