Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutny Lucjan

Adam Małysz i Donald Tusk - dwóch wielkich bohaterów Polski. Brawo, Brawo Brawo

Polecane posty

Gość rezolutny Lucjan

Wielki szacunek, Panowie!!!!!

Gość Homo Politicus
Popieram:)!

Gość Homo Politicus
Donek moze jeszcze nie jest wielkim bohaterem. Ale wszystko na to wskazuje ,ze tak sie stanie:). Nastepna kadencja i bedziemy go na rekach nosic:). A Adas, no to co tu trzeba mowic. Mistrz.

Gość ja też popieram
Donald Tusk - Wielki Mąż Stanu Adam Małysz - Wielki Sportowiec

Gość ljh;kg;;
Tusk - oszust i sprzedawczyk Małysz - wielki sportowiec

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
Wiecie - ja nie jestem męzatką, ale co - RoZWODNICZKA w pracy fizycznej. Hmmm... a bezdzietna męzatka? Co to ma być? Po prostu pracownik fizyczny ma być MORALNY i tyle. Czyli ja jestem lepsza od rozwodniczki i tyle. Z dzieckiem - no to się tym ratuje ta zawszona, chora umysłowo Iwonka. I tyle. No ale facet Holender to znowu niemoralność jak sie nie wyda i po co ona komu. I się nie dam bo ten Zenon manipuluje i ta druga firma też. To nie jest tak - co te szmaty sobie tam nie myślą wiecie - że ktoś kto ABSOLUTNIE NIE MUSI chce mieć z nimi coś wspólnego? No szmaty chore na łeb i tyle. Po prostu absolutnie muszę. A gdyby byli normalni i stali o swój arbajt jak należy to JUŻ mnie tam nie ma. Na wiosnę bym w Niemczech coś dostała, trochę oszczędności bym miała. Stała praca z takich firm? Bzdury. A tak? Jak ja wyglądam na tym Zachodzie przez tego pijanego Zenona, któremu odcinam ch*ja i zycze żeby był impotentem. I nim jest. On już jest impotentem przeze mnie. I Stefan także. Po prostu miałam się modlić, żeby byli impotentami i tyle. A za mąż nie wyjdę na zachodzie nigdy bo przez pijaka po rozwodzie - obecnie impotentna - mam tam w pracy złą opinię a powinnam mieć IDEALNĄ dlatego Zachód skreslam bo w pracy fizycznej stoją o plotki i biura, a nie o człowieka, który stoi obok, ale ja mam idealnie przestrzegać ich zasady, których na oczy nawet nie znam. Minęło pół roku - koniec. Niech ich Chiny napadną i koniec. I tak tylko z tymi Chinami jeszcze wyglądają. Mnie tam nie potrzeba. Jak dla mnie. Ksiązki mam pisać w Polsce? no do USA im daleko, żeby sobie mną rządzili - nieudolne zera bez wartości i koniec. A te biura co - majtki mi zamierzają kupować? Nie ma - egzorcyzm na nich i koniec. Ale mnie urządzili. Ja mam złą opinię ze szkoły, ale jestem PO STUDIACH wyobraźcie sobie. No to zobaczycie co będzie dalej. Będą śmierdzieć od jutra. A to dopiero początek. Bo nie wrócę i tyle. AMEN

Gość Adaś i Donek
Wielcy Polscy Bohaterowie a obszczymury pisiarskie wypierrdalać :classic_cool: