Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrytybojownikowolnosc

Facebook profil tajne

Polecane posty

mam pytanko jako ze w centrum pomocy na facebooku nie moge znalezc odp a tu napewno znajdzie sie ktos oswiecony: czy da rade tak dobrac ustawienia profilu zeby wybrane osoby widzialy tablice ale bez jej zawartosci takiej jak posty, komentarze i zdjecia? jest opcja profilu ograniczonego i tam mozna wylaczyc ogladanie postow itd ale wtedy wylacza sie cala tablica. jak udostepnic tablice ale bez zawartosci, tak zeby ktos sie nie domyslil ze zostal przypisany do specjalnej grupy ktora nie moze ogladac tablicy?

prosze o info

Gość yhuyduj55ju
nie mozna

wydaje mi sie ze nie da rady jesli dane osoby sa w grupie twoich znajomych. mozesz zablokowac dla nieznajomych jedynie. jesli nie chcesz zeby osoby niepozadane widzialy twoja tablice nie powinnas ich dodawac do grona przyjaciol

Gość lorealparis15634
oczywiscie ze sie da, ja mam zablokwane zdjecia, tablice i moje publikacje (czyli statusy). niech tylko pomysle jak to bylo...

Gość lorealparis15634
Dobra, przemyslalam to. Oczywiscie, ze sie da, a wiec... Chcesz miec nie zablokowana tablice, ale Twoje publikacje tak (czyli statusy). Zdjecia mozesz zablokowac osobno. Mozesz zablokowac jednej osobie, albo tylko kilku itd. Powiedz mi tylko co konretnie chcesz zrobic.

chce zeby widzialy tablice ale PUSTA, na razie ustawienia pozwalaja wylaczyc widzenie tablicy calkowicie

Gość lorealparis15634
Mozesz zablokowac Twoje publikacje, komentarze znajomych itd. Określ swoje ustawienia prywatności -> Ustawienie niestandardowe, Potem blokujesz Twoje Posty, zdjecia i statusy (czyli pierwsze) idziesz do "inne" mozesz rowniez zablkowac "Zdjęcia i filmy, w których Cię oznaczono" ja mam tak "Moje posty" - tylko ja Zdjęcia i filmy, w których mnie oznaczono " tylko ja Kto może komentować posty - tylko ja Kto może widzieć posty znajomych na Tablicy - tylko ja i wtedy raczej, inni moga pisac na Twojej talbicy, ale nie widza co inni pisza itd

Gość lorealparis15634
Tylko gdy blokujesz Kto może komentować posty (twoje posty) , to jezeli sie nie myle, nikt nie moze wtedy komentowac Twoich zdjec, postow na tablicach Twoich znajomych

tak zgadza sie wszytko co napisalas, tylko ze jak tak zrobie to dla osob bedacych na liscie ktora docelowo ma nie ogladac moich postow zdjeci i postow innych znajomych TABLICA SIE W OGOLE NIE WYSWIETLA, a ja chce zeby sie wyswietlala tylko pusta

Gość lorealparis15634
a czy zablkoowalas ich rowniez w "Znajomi mogą publikować na mojej Tablicy" ?

nie ja mam dwie listy znajomych i znajomi na normalnej liscie widza kometuja itd i tak ma zaostac tylko ta druga lista ma miec brak dostepu ale ma widziec pusta tablice a nie jej brak

Gość lorealparis15634
kurcze, szczerze nie wiem. Ja mam tak, ze pisze "Tablica Brak innych postów do wyświetlenia."

i tak by bylo fajnie tylko ze przy twoich ustawieniach zaden znajomy nic nie napisze ani nie zobaczy a tego nie chce

Gość lorealparis15634
no tak racja, albo widzi i moze pisac, albo nie widzi i nie pisze

jak wpadniesz na jakis sposob to daj znac :) i dzieki za pomoc :)

Gość perfect stay
jak zablokowac jednej osobie widok mojej tablicy??? tylko i wyłącznie jednej?

Gość anghie
robicie tak tylko z pojedyńczym zdarzeniem i reszta sama sie " ustawia" np jeśli chcecie ukryc wszystkie ostatnie aktywnosci klikacie "ukryj wszystkie posty o nowych znajomych", "ukryj posty o pytaniach", "ukryj wszystkie posty o skomentowanych statusach" i "ukryj wszystkie posty o kliknięciu lubię to". przy jednym z tego zdarzenia. ja tak zrobiłam i teraz jak kliknę na jakiejś stronie lubię to, nie pojawia mi się to na tablicy. ;) a i niezenajomi nie widzą nic na mojej tablicy ! ;)

Gość oj tam oj tam srututututu
ja pierdole jakie kombinacje

Gość kika11111111
pomocy!!!!!!!!!!!!! jak zrobic na facebooku aby inni nie mogli pisac na mojej tablicy i aby jej nie widzieli ?? i zeby zdjecia i komentarze byly widoczne dla wszystkich nawet dla nieznajomych |?? da w ogole rade cos takiego zrobic |??? ten facebook dziala mi powoli na nerwy. skasowalam wszystko co mialalm na tablicy ale nie chce by ktos na niej juz pisal;/ pomozcie proszeeee

Gość dobraaaaaa
chce wrzucic nowe zdjecie profilowe ale tak aby moja aktywnosc nie wyswietlila sie na stronie glownej (zeby znajomi tego nie zauwazyli) jak to zrobic?

Gość Maggieeeeeee
Dzień dobry, chcę założyć na f-b stronę na potrzeby projektu, aby ludzie mogli lajkować zdjęcia, ale nie zamieszczać komentarzy. Jak to zrobić? Co radzicie?Grupę zamkniętą, otwartą, funpage`a?? Z góry dzięki