Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neomat1

Głupio zrobiłem, ale chce to naprawić

Polecane posty

Gość neomat1

Moja historia zaczyna się od tego, że mojej byłej już niestety dziewczynie zmarł kuzyn. Napisałem, że jak nie chce to pisac nie musimy i żeby napisała jak już będzie chciała. Tak zrobiła. Odezwała się gdy jechała z rodzicami na pogrzeb. Pierwszy esemes był z pytaniem czy wciąż ją kocham. Odpowiedziałem oczywiście, że tak. I chwile jeszcze popisaliśmy. Gdy skończyliśmy po 5 minutach przypomniałem sobie, że ja jej nie zapytałem czy ona mnie kocha wciąż. Odpowiedz była wiadoma ale chciałem po prostu to usłyszeć. Ona jednak nie odpisywała. Pomyślałem, że wyłączyła telefon czy coś takiego. Odezwała się wieczorem. Chwilke popisalismy i zapytałem w żartach czemu mi nie odpisała wcześniej. Ona odpisała mi czy może zadać mi pytanie. Powiedziałem, że tak. I zapytała czy zawsze myśle tylko o sobie ;/ ;/ Wkurzyłem się i dlatego nie odpisałem. To był czwartek. I dopiero w niedziele napisałem czy mógłbym przyjechać. I ona od razu miała pretensje, że nagle sobie o niej przypomniałem... Pokłóciliśmy się ;/ Napisałem, że skoro za takiego mnie ma to niech ze mna zerwie. I to zrobiła. Wtedy tym się nie przejmowałem. Ale gdy złość opadła zatęskniłem za nią. Ale nie wiedziałem co do niej napisać. Wkońcu napisałem do niej. Była zła i nie chciała ze mną byc już. Chciałem zrobić tak jak ona chciała. Nie chciałem jej do niczego zmuszać. Ale teraz, miesiąc po tym zdarzeniu, ja wciąż o niej myśle. Cały czas. Kilka razy mi się przyśniła... Napisałem niedawno znowu eska. Przeprosiłem za tamto. Napisałem, że nie chciałem tego. Ale ona już nie chce ze mną być... A ja ją naprawdę kocham. Chce być tylko z nią i być lepszy niż wtedy kiedy z nią byłem. Nie mogę o niej zapomnieć... Co robić?? ;(

szczerze to dobrze ci napisala ze myslisz tylko o sobie... widocznie to ja do ciebie zrazilo i musialbys sie bardzo postarac zeby ja do siebie przekonac

Czy ja dobrze zrozumiałam, że pytałeś się jej czy Cię kocha w momencie kiedy była ledwo co po pogrzebie kuzyna? Bo jak tak, to się nie dziwię, że stwierdziła, iż jesteś egoistą.

"Nie mogę o niej zapomnieć" - spróbuj :D Widocznie to nie był pierwszy przejaw twojego egoizmu.

Gość hopsa lala
no fakt - dobry momen znalazłeś sobie na wyrażanie miłości i to jeszcze przez sms...ile ty masz lat, 15? :O