Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaanieee

Jak usunąć przebarwienia na pośladkach po trądziku ???

Polecane posty

Gość aaaanieee

Witam. Mam niemiły problem :( Otóż z twarzą zawsze miałam wszystko ok, gładziutka jak u niemowlaka ale niestety trądzik uparł się na moją pupę :((( Już zniknął ale po tych krostach , które zdrapywałam zostały czarne punktowe przebarwienia :(( ( Jak sie ich pozbyć ?? Ktoś zna jakieś kremy ?

Gość aaaanieee
nikt nie wiem :((( ?

Gość aaaanieee
pomozcie ;(

Gość aaaanieee
tyle ,że plecy a dupa to różnica ;/ Chyba w salonach nie praktykuje sie robienie zabiegów na dupach a nawet jesli to bym sie krepmowala ;/ Dlatego wolalabym nazwy jakis kremow od przebarwien ;( nawet na recepte ... a orientuje sie ktos czy w takim przypadku moze pomoc solarium ???

Gość paulana
no nie tylko nie do solarium jezeli to przebarwienia to nie rob tego bo to nie zniknie a jedynie zleje sie z kolorem- MOZE a moze nie. Uwazam ze tu trzeba potraktowac to jak twarz u dermatologa, jezeli kremy rozjasniajace nie pomagaja to peeling kwasami lub laserowy. Ale przed tym sie poprotu z nim skonsultuj i poradz co mozesz zrobic.

Gość paulana
jezeli sie wstydzisz a wiesz ze to przebarwienia potradzikowe nie innego pochodzenia to takie kwasy TCA w roznych stezeniach mozna kupic na allegro ale ostrzegam kup najnizsze stezenie. Ja sama na twarzy mialam 50% i bol jest nieziemski czasem a skora regeneruje sie dlugo ze strupami. Taki zabieg robi sie u dermatologa wiec jezeli nie masz doswiadczenia to moze zrob maly test na kawalku skory najpierw zeby nie bylo ze z mojej winy cos sie stanie :)

Gość sierraleonee
a moze pomoze zwykle przecieranie wodą utlenioną ? Skoro piszesz ,że chodzi o ciemne plamy ... raz dziennie przetrzyj i moze z czasem rozjasni plamy :)