Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzzzzzzzka

Dlaczego kazdy acet przestaje sie odzywac

Polecane posty

Gość izzzzzzzzzzzzka

Jestem na sympatii i poniewaz jestem juz troche gdy facet pyta o moje doswiadczenia z tym portalem to o nich pisze..Pisze np o facetach co deklarują ze szukają przyjaciółek zeby moc sie przytulic wpochmurny dzien...nie szukaja zwiazku..Tworzą sobie ideaologie dokurewstwa i piszą poematy na ten temat usprawiedliwiajac sie..Jak facet pyta o moje doswiadczenia to w wieklim skrucie opisze tych oszołomów ktorymi gardze.Zawsze po tym przestaja sie odzywac?Ciekawe czy d;atego ze zami chetnie by sie przeruchali a po moich postach widac ze nic z tego,czy po prostu ich odstraszam?jak myslicie?Nie zamierzam rezygnowac z pisania o tym bo gram w otwarte karty i zaden oszołom nie bedzie sie silił by mnie zbałamucic bo od razu bedzie wiedzial ze znam te triki.Ale czy porzadnego faceta tez to moze odstraszyc?Bo przestaje sie odzywac kazdy kto to przeczyta..Czyzby kazdy chcial tylko przyjaciolki do bzykania?

Gość niestetety ale takk
w wiekszosci przypadków mezczyzni obawiaja sie ze bedzie wyjatkowo trudno cie dołozka zaciągnąc.Nawet jak szukaja milosci wolą laski co szybko rozkladaja nogi

Gość niestetety ale takk
takie jak ja

Gość kiuykkk
ikikug

Mnie to raczej przyciąga, nie odstrasza, ale sam raczej nie zagaduję do lasek, bo one na razie zagadują do mnie, ale niestety nie za bardzo ładne. Sam mam opis w profilu, że nie toleruję fochów i kobiet niezrównoważonych psychicznie. Rzadko do której się odzywam, ale nie mam problemów z przekonaniem dziewczyny, z którą już zacznę rozmowę do spotkania na żywo. Czyli jak już z kimś zacznę gadkę, a rzadko z kim zaczynam, to ciągnę ją aż do spotkania. Nie ciągnę nikogo do łóżka, bo bez jakiegoś zaufania nie potrafię sypiać z przypadkowymi kobietami, cóż jestem pod tym względem bardzo staromodny niestety i nie piszę do kilku osób na raz, bo po prostu nie mam na to czasu. Życzę powodzenia :)

Gość kasiaa___31
ja zanim znalazłam na sympatii mojego męża, to przeprowadziłam rozmowy chyba z kilkoma setkami mężczyzn, z czego z kilkunastoma (lub więcej) się spotkałam. To naprawdę trudna przeprawa, musisz cierpliwie czekać. Faktycznie - wielu pisze piękne słowa o przyjaźni, a tak naprawdę chcą tylko zamoczyć. Moja rada: nie przejmuj się nimi, nie rozmyślaj o nim, niech Cię przestaną denerwować, uznaj za normę, że 80% facetów takich jest. Szukaj normalnego chłopaka, który jasno pisze że szuka związku, który nie ma zdjęć przy piwie, z szalonych imprez, z innymi dziewczynami.