Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subtelnie napalona

Ale bym chciała poznać faceta jak Jared...

Polecane posty

Gość subtelnie napalona

Jared Leto of kors :classic_cool: Nie chodzi mi o to, że się w nim zabujałam (odkąd przestałam być nastolatką nie umiem się zakochać w samym "opakowaniu") - tylko konkretnie o jego seksowny wygląd, o podniecenie jakie we mnie wywołuje :P poznałabym chętnie jakiegokolwiek faceta o jego wyglądzie. I wiecie kojarzę z Polski tylko jednego podobnego i też piosenkarza :D miał nazwisko Ostrovsky, wystąpił w Mam talent. Nie ruszył mnie Brad Pitt, nie ruszył mnie Johnny Depp, ale dla Jareda... wszystko :classic_cool: myślicie że jest szansa znaleźć w PL jakiegoś podobnego?:P I... nie jestem nastolatką - mam powyżej 30 lat (nieważne ile dokładnie):P

Gość subtelnie napalona
ahahah no dla roli się poświęcił :D prawdziwy artysta:D oglądałam wywiad z nim potem, jak już wrócił do szczupłej sylwetki - szczerze mówiąc wyglądał jeszcze bardziej bosko po ponownym zrzuceniu wagi :P - mówił, że katorgą było wpieprzanie bez umiaru do tej roli :D i on jadł coś obrzydliwego ale kalorycznego, zapomniałam co to było :P pewnie wyrzuciłam to ze świadomości :D i z jakim uroczym uśmiechem opowiadał o tym tyciu :D rozbrajający jest.:P

Gość clarissa wyjasni wszystko
a ja takiego jak Ville... i tez nie jestem nastolatka a 28letnia kobieta

Gość subtelnie napalona
clarissa ville też bym nie pogardziła, jest niesamowity :)