Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdupel z prawkiem

To nie prawda że uprawianie sexu i jazda autem to podobne umiejętności

Polecane posty

Gość kurdupel z prawkiem

Do niedawna myślałem że jak jest się niskim facetem do 170 cm to jazda samochodem i ruchanie sprawia taki sam problem!! Myliłem się :) Fakt - ruchać kurduplowi jest ciężko i nigdy nie będzie dobrym kochankiem tym bardziej że większość lasek takich o niskim wzroście unika i się z nich wyśmiewa... Ale kierowcą MOŻNA być i to nawet dość dobrym :) Ojciec mi daje peugeota i sobie nim jeżdżę, nie mam z tym żadnych problemów :) Bałem się że jak wyjadę na miasto z takim wyglądem i wzrostem, to od razu zatrzyma mnie policja i wylegitymuje, puści komentarze żem za mały do jazdy. Ale jednak dzisiaj minąłem patrol i nawet mnie nie zatrzymali :) Tak czy owak mam dziś zajebisty humor :)

Gość Laguna211
A ile masz wzrostu? To nieprawda, że jak ma 170 cm to nie będzie dobrym kochankiem. Skąd takie bzdury? Właśnie tacy często są lepszymi kochankami i są lepiej wyposażeni! Poza tym to jakim jest się kochankiem nie zależy od ilości kobiet z jaką się spało!!! Każda ma inne potrzeby, każda lubi co innego. Lepiej poznać jedną kobietę dogłębnie niż wyruchać całe stado.

Gość kurdupel z prawkiem
No ja mam 169 cm wzrostu i jestem nieatrakcyjny dla kobiet ale się z tym już pogodziłem!!! Mam prawi jazdy i jeżdżę, a myślałem że z takim wzrostem i wyglądem nikt mi prawka nie da hehe :P Jestem zadowolony z życia a kobieta już mi nie potrzebna, zresztą mój czas już minął hehe :)

Gość Laguna211
Twój czas minął? A ile masz lat? ;P Wiesz, kobiety lecą nie tylko na wygląd. Charakter też odgrywa ważną rolę. Poza tym taki wzrost to jeszcze nie tragedia. No ale skoro piszesz, że jesteś taki brzydki to mniemam, że nie tylko wzrost ci się w sobie nie podoba. Bo powiem ci, że jak facet ma fajne ciało, ładną twarz to i będąc niskim może niejedną zauroczyć. ;)

Gość Laguna211
Jak mogliy ci nie dać prawka z takim wzrostem skoro kobiety też jeżdzą? A wiele kobiet ma mniej niż 169 cm.

Gość kurdupel z prawkiem
No ja nie mam ładnej twarzy, mam zakola a ciało mam takie że mógłbym ćwiczyć i ćwiczyć na siłce i i tak nic a nic nie przypakuję i będę słaby... Dlatego nie interesują mnie kobiety gdyż jestem dla nich zerem i zdaję sobie z tego sprawę :)

Gość haha koleś z bydzi pisze
:D