Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowe_zycie-nowa_ja

Zdążyć do sierpnia - mój dzienniczek odchudzania.

Polecane posty

Witam wszystkich 🌼 Od dzisiaj zaczęłam wielkie wiosenne porządki w swoim życiu oraz ciele :) Będę Wam opisywała wieczorem jak wyglądał mój dzień, moje menu, moja aktywność fizyczna. Nie lubię tego robić w zeszycie czy inaczej, bo zawsze mi nie wychodziło, a myślę, że mnie trochę zmotywujecie, więc postanowiłam zrobic to tutaj :) Będę z Wami bardzo szczera, wszystko co zjem - zapiszę. Ważyć się będę kiedy przyjdzie mi na to ochota, ale wynik będę umieszczała każdej niedzieli. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. NIE KRYTYKUJCIE, NIE KOMENTUJCIE - CZYTAJCIE :) DZIEŃ 1. Co zjadłam przez cały dzień: - 2 wafle ryżowe paprykowe z wędliną swojską + ogórek świeży - jajko sadzone smażone na plasterku boczku ze szczypiorkiem - płatki owsiane truskawkowe "coś na ząb" f.KUPIEC - serek wiejski - 4 marchewki - 4 łyżki sałatki z selera, sera żółtego, wędliny i majonezu - kubek kawy z mlekiem 3,2% - herbata zielona brzoskwiniowa - 1,5 l wody z Aqua Slim Ćwiczenia: rower stacjonarny 14 min 3 serie ćwiczeń na ręce w 5 wersjach po 10 powtórzeń każde

To moze ja zaczne z tymi pytaniami: 1. Ile posiadasz pieniedzy na koncie? 2. W jakim banku posiadasz konto? 3. Czy czesto rozmyslasz o seksie? 4. Czy wyobrazajac sobie przyszlego partnera Twoje mysli przejmuje wizerunek Brada Pitta, Justine Timberlakea, Mike Tysona? Dlaczego pytam sie o przyszlego partnera? - no bo to przeciez logiczne, ze gdybys miala chlopaka, meza, kochanka to bys nie tracila czasu na takie pierdoly dietetyczne. 5. Czy czeszesz sie z lewej strony na prawa, czy z prawej na lewa? 6. Czy najpierw zakladasz but prawy, czy lewy? 7. Czy wstajesz czesciej lewa noga, prawa, czy moze noga lewa i prawa sa calkowicie zsynchronizowane? 8. Patrzac w lustro - w lazience - po przebudzeniu ... pierwsze slowo, ktore w jego strone kierujesz zaczyna sie na "k" i konczy na "a", czy moze nie? Jesli nie, to jaka jest trzecia litera tego slowa? Jesli slowo sklada sie z mniejszej, niz 3, ilosci liter, prosze podaj litere ostatnia, czyli druga, a jesli to jest slowo jedno-literowe, to podaj litere pierwsza, ktora jest takze litera ostatnia, zatem mozesz podac takze litere ostatnia, ktora bedzie litera pierwsza - tego slowa, ktore jest krotsze ... niz trzy-literowe, bo gdyby bylo dluzsze, to byc podala trzecia litere tego dluzszego, niz trzy-literowe slowa, tak jak sie umawialismy. 9. Na co i kiedy sie umowilismy? To tyle na poczatek, mam nadzieje, ze z niecierpliwoscia oczekujesz na moje kolejne pytania :) P.S. wybacz ewentualne literowki, nie chcialo mi sie tych bzdur czytac ;)

Dobre pytanie, ale odpowiedzi zachowam sobie :) Wcale nie musisz czytać tych pierdół, jeśli to mi pomaga, to nie widzę w tym nic złego, żeby się z kims podzielić tym. Dobranoc Borsuczku :)

Piszacy bzdury ... mialem na mysli moje pytania ;) Ale jak ludki maja teraz tutaj pisac, skoro dalas jasno do zrozumienia: "Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem." ... i sie wlasnego slowa nie trzymasz? :(

zycze powodzenia i wytrwalosci :) z doswiadczenia wiem ze takie zapisywanie pomaga i to bardziej niz w zeszycie, ja tu juz 1,5 m-ca tak robie i choc nie mam towarzystwa mam ta swoja motywacje do walki z sama soba:)

Borsuk => Ja miałam na myśli te sformułowanie: "Dlaczego pytam sie o przyszlego partnera? - no bo to przeciez logiczne, ze gdybys miala chlopaka, meza, kochanka to bys nie tracila czasu na takie pie**oly dietetyczne." Grubasek => Zawsze mozesz się przyłączyc :)

grubasek81 myslisz, ze "nowe_zycie-nowa_ja" jest paskuda i nie pozwoli Tobie pisac o sobie w jej temacie? No wiesz, jak mozesz tak o niej myslec? :(

nie myslalam o niej tylko o tobie , wkoncu to jej topik a ty sie mnie pytasz czy odpowiem na twoje pytania:) ja na poczatku ograniczylam weglowodany do calkowitego minimum i zaczelam jesc regulrnie,przedtem tylko 2x dziennie, do tego staram sie cwiczyc regularnie min 40 min, nie ma co z innych brac przykladu bo kazdy organizm jest inny i nie wiez w zadne diety cud bo nic nie daja, jedynie niezly efekt jojo pozniej

Dzień 2: śledz w sosie pomidorowym + wafel ryżowy paprykowy jogurt ananasowy 2 jajka sadzone + wafel ryżowy z ogórkiem nalesnik z parówką i serem żółtym desperados 10 paluszków lajkonik :( Ćwiczeń zero bo umieram z bólu brzucha - mam dzisiaj swoje dni :(:(

nowe zycie nowa ja---mam nadzieje ze to nie byl slomiany zapal i wrocisz do pisania dzienniczka, trzymam kciuki:)

jestem z wami - mogę,mogę ??:D 14 dnień diety dzisiaj trzy kawy kopiko cztery jabłka ok 4 litry płynow ( kawa,herbata,woda) ćwiczenia 5000 krokow cwiczenia rozciagające a6w