Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maatyldaa

Powiedział, że go strasznie pociąga

Polecane posty

Gość Maatyldaa

Wiem, że nikt tego nie popiera, ale zerknęłam na gg mojego faceta, a tam rozmowa z bardzo ładną dziewczyną (ma zdjęcie) Mój facet pisze do niej, że strasznie go pociąga, ona, że on ją też i, że czeka na telefon od niego :-(

Gość czekoladka23
Jeśli związałaś się w tego typu facetem, to niestety Jego zachowania nigdy nie zmienisz. Jeśli nawet, to będzie się z tym ukrywał. Przykro mi niestety. ps. Bo skoro teraz ma pociąg by flirtować z innymi, to co będzie później?? Jeśli nie jesteś z nim mocno związana, zostaw go. Nie warto.

Gość Maatyldaa
Jesteśmy ponad 2 lata, a to nie jego pierwszy wyskok, kocham go, ale to boli jak cholera. Już kiedyś znalazłam w 2 jego tel sms od dziewczyny tresci"czemu sie nic nie odzywasz" zadzwoniłam do niej, i pytam, czemu miały sie do niej odzywać, a ona w szoku, że przedstawiłam się jako jego dziewczyna. Przeprosiła i powiedziała, że nie wiedziała, że ma dziewczynę.

Gość czekoladka23
No i widzisz...nic się nie zmieniło, a jeśli już to na jakiś czas. Później wszystko wraca, do jego normalności.

Gość Papla45
OOOO to be -dziewczynka jesteś.;) Tak zdecydowanie be. Jedni uważają że sprawdzanie komórki . Poczty .gg to źle i przejaw zazdrości . Brak zaufania , szacunki i takie tam. Ale my kobiety mamy ten szósty zmysł i po prostu czujemy że coś jest nie halo . I wtedy sprawdzamy co się właściwie się dziej - to norma . Możemy pisać że to be ale i tak to robimy . Czemu ? żeby wiedzieć !. Dla jednej zdrada to udowodniony sex a dla drugiej romans w sieci i na gg .po co czekać lepiej zachciewajki zdusić w zarodku. Niż płakać ze sobie polazło do innej. Tylko teraz nie rób scen bo wyjdziesz na wścibską jędzę. Jest wśród panów takie powiedzeni. Panowie lubią Kobiety 3C : 1c-cysta 2c -cycata 3c-cudza. Przypomnij partnerowi że ty to takie 3C On zapomniał co ma w domu . Nie musi już pilnować jestś tam i taka jak się tego spodziewa.

Gość Maatyldaa
"Jeśli nie jesteś z nim mocno związana, zostaw go. Nie warto." w tym sęk, że jestem bardzo z nim związana :-(

Gość czekoladka23
Skoro jesteś z nim bardzo związana i nie zamierzasz nic w tym kierunku zrobić, to licz się z tym, ze takie przejawy adoracji z jego strony względem innych kobiet, bedziesz musiała cierpliwie znosić co jakiś czas. Masz na to tyle siły?

Gość Maatyldaa
Już nie mam siły... ostatnio ciągle się kłócimy. Powiedział mi wczoraj, że nawet obcy ludzie go bardziej rozumieją, jedna 2 rozmowy z innymi o wiele więcej mu daje (pewnie mówił o niej)

Gość Maatyldaa
Porównuje mnie do laski 6 lat ode mnie młodszej, którą pewnie kilka dni, lub tygodni zna, i bezczelnie mówi, że bardziej go rozumi...

oj, Matylda.. przykro mi ale historia stara jak świat biedny, nierozumiany żuczek poznaje tą, która go rozumie i odchodzi w siną dal szukając szczęścia u jej boku boli, ale da sie to wytrzymać musisz unieść się honorem i postawić ultimatum raczej odejdzie, ale ty dasz sobie szanse na bycie z kims kto cię doceni

Gość czekoladka23
Po prostu pewni faceci nie potrafią doceniać swoich kobiet. A ostatnio przeczytałam b.ciekawy artykuł o facetach - chcieliby by stan ten zauroczenia, a pozniej zakocahnia trwał zawsze. Nie rozumieją, ze w zwiazku są pewne etapy. Zaurocznie - zakocahnie - miłość... Ci jeszcze niedojrzali nie rozumieją miłości, chcieliby się ekscytować stanem zauroczenia, adoracji. I jeśli wyczują, że Twój stan adoracji względen niego zmniejszył się, z różnych powodów - szukają adoracji gdzieś indziej.

Gość Maatyldaa
Też myślę, że odejdzie, wczoraj mówł, ze nie widzi przyszłosci naszego zwiazku. dziś mamy się spotkać i chyba rozstać....

Gość Papla45
A jak powie że zostanie ale pod wieloma warunkami np: nie do spełnienia. (dalej będzie pisał na gg to co pisał ) a ty siedź cicho To co zrobisz ?

Gość Maatyldaa
Na 99,9% będzie chciał odejść, był wczoraj bardzo obojętny, cały czas mówił, że to ewidentny koniec, że chce być ze mną ale nie może. Bo ja go nie rozumiem, nie słucham, itp...

Gość Papla45
Mam męża coś podobnego przerobiłam trwało nieco zanim się pozbierałam ;) I zaczęłam patrzeć czego JA chcę . zastanów się czego ty chcesz ?

Gość Papla45
Troskliwego ,czułego faceta który dba o Ciebie ?

o rany... byłam w taki związku przez ponad 3 lata... co rusz on pisał do jakiś babek... zawsze gdy coś takiego zauważyłam była awantura, i potem JA GO MUSIAŁAM PRZEPRASZAć. BO TO PRZEZE Mnie pisał. koszmar!!! Bo ja nie potrafiłam rozmawiać, bo nie rozumiałam i bla bla bla. Jasne. On był chory i tyle. współczuję.

Gość Maatyldaa
fantazja86 dokładnie, ja tez musiałam go przepraszać za jego występki PARANOJA

Gość wiemcia
stwierdzam że facet się nie zmieni, jak czytam to chyba ci na nim zależy, albo sie przyzwyczaisz i przymkniesz oko albo zmien faceta, wkońcu od tych podejrzeń i śledztw w głowę dostaniesz, nie tylko faceci tak maja, ja nigdy nie byłam wierna,w żadnym związku a były nazywane przez partnerów szczęśliwe teraz tez mam zaje*stego faceta,niestety wiernośc nie jest moją zaletą i żaden z nich nigdy nawet się nie domyślił że byłabym zdolna do zdrady,to sie robi z głową, no cóż życie

Gość Maatyldaa
A więc nie przyznałam się oczywiści, do szpiegowania gg :-) Powiedziałam, że ktoś go widział z dziewczyną, przyznał się, że ma nowych znajomych z którymi jeżdzi do baru, so to dziewczyny i chłopcy w wieku 20-23 lata. O jednej z nich (tej z gg) cały czas opowiadał zachwycony, że jaka fajna, bezpośrednia, że wariat (czyli całkowite moje przeciwieństwo) jakieś historie z jej życia. No ale oczywiście to tylko koleżanka (jasne!!!!) Powiedział, że mogę do niego przyjeżdzać oczywiście na seks (bezczelny)!!! Razem nie jesteśmy