Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra z libii

jak nie zwariować na bezrobociu?

Polecane posty

Gość kleopatra z libii

mam pytanie, co warto wg Was robić w trakcie szukania pracy, gdy jest tyle wolnego czasu. Nie piszcie by ruszyć dupę i chodzić po zakładach pracy bo to już dawno zrobiłam, podania i CV złożone i nadal czekam na odzew, codziennie przeglądam też internet, wielu znajomych wie o mojej sytuacji i mają dzwonić w razie jakichś wieści. co Wy robicie w tym czasie? czytacie książki, robicie generalne porządki w domu, uprawiacie sporty, kształcicie się w językach obcych? jasne, że można chodzić na koncerty i do kina ale to coś kosztuje, a gdy nie ma się dochodów to liczy się każdą złotówkę.

Gość fkjdjgdk34535
walę konia

Gość ja założyłam hodowlę kotów
:)

Gość Xefonia
To może warto pomyśleć o jakiejś edukacji? Zacznij choćby uczyć się języków - słowniki internetowe nic nie kosztują. Wystarczy tylko zapał i chęć do działania ;)

Gość wspolczuje Ci:(
ja pracuje na etat, dodatkowo jeszcze popoludniami dorabiam, studiuje zaocznie, mam faceta, jestem pedantka, wiec ciagle sprzatam i gdy mam w dzien godzine czasu to swiruje. Nie umie odpoczywac, nie marnuje ani sekundy nie lubie weekendow:( boje sie ze kiedys bede miala taki przestoj jak ty

Gość skonczyc to?? marunia
aa mi dobrze w domu , na bezroboci, wkoncu spie ile chce i mam czas na spacerki:) widze swiat a nie wmurach 12h