Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metamorfozka

METAMORFOZA w 1,5 miesiaca - pomózcie kobiety - jak?

Polecane posty

Gość metamorfozka

Pomozcie, mam 1,5 miesiaca aby chociaz troche się "podreperowac", 6 maja wraca mój ukochany i dla niego chce wygladac lepiej :) a wiec poki co jest tragedia: waze 90 kg, dawno nie odwiedzilam fryzjera i kosmetyczki, jestem blada, mam skore w fatalnej kondycji.. po prostu wszystko do zmiany mam 1,5 miesiac: 1. schudne ile sie da no ale w takim czasie to nie wiecej jak 5 - 6 kg 2. fitness/silownia 3 razy w tygodniu, moze zawsze troszke ujedrnie cialo 3. solarium koniecznie, 2 razy w tyg, na poczatku po 5 minut 4. peelingi, balsamy, maseczki 5. FRYZJER !!! farba i sciecie 6. kosmetyczka: depilacja brwi, manicure, pedicure 7. kupno jakiegos extra ciucha CO JESZCZE MOGE ZE SOBA ZROBIC W TAK KROTKIM CZASIE??? :(

Gość metamorfozka
helppppppppppp

Gość UbraniaKosmetykiBizuteria
Codziennie sport- np bieganie co rano. Zdrowo się odżywiaj, to wpłynie na stan skóry. Bierz witaminy, tran i np Skrzypowitę. Obok solarium możesz postawić balsamy stopniowo opalające. Idź na serię masaży wyszczuplających, do kosmetyczki poprawić cerę, do fryzjera, do manikiurzystki zrobić paznokcie, masuj się balsamami, rób brzuszki w domu, maseczki domowe, kąpiele parowe dla twarzy... Dasz radę :)

Gość a solarium po co
? Niezdrowo, a o tej porze roku to normalne że jesteś blada. Lepiej zwróć uwagę na dietę, odżyw skórę od zewnątrz i wewnątrz.

Gość Syllliii
moze cos dla ducha, np. jakas ksiazke przeczytac, zeby miec satysfakcje wlasna i czuc sie interesujaca kobieta. podnosi samoocene i jestesmy pewniejsze siebie, a jak pewniejsze siebie to sie wydajemy ladniejsze i atrakcyjniejsze :) oprocz fajnego ciucha kupilabym tez ladna bielizne na powitanie :)

Gość metamorfozka
H E L P

Gość juz chyba nic
wszystko co mozesz zrobic juz napisalas:) kup jakieś fajne perfumy do tego,ładnie się umaluj, depilacja...Powodzenia:)

Gość metamorfozka
HELP

Gość viking ostra
zrób lewatywę w salonie kosm., od razu z 7 kg mniej bez wysiłku

Gość kreska nad ziet
W ramach wiosennych porządków proponuję odwiedzić dentystę i np. wybielić zęby.

Gość jakaonataka
a dlaczego dopiero teraz dbasz o siebie, nie rozumiem takich kobiet

Gość pisanka aaaaa
no sama bym tego lepiej nie wymyśliła,postaraj się schudnąc i ujędrnić ciało, najlepiej tak : kawa mielona połączona z oliwką, rozsmaruj sobie to na udach brzuchy lub tam gdzie chcesz ujędrnić ciało, zawiń folią, nałóż dresy i bądz w tym kilka godzin. Przed takim nałożeniem kawy warto rozsmarować i rozgrzać ciało żeby sie lepiej wchłaniała mikstura. Ja po 2 tygodniach takiej zabawy miałam takie uda że nie mogłam się nadziwić.

ja biore tabletki i wciągu 14 dni zrzuciłam 7 kg, a idz do kosmtyczki na zabiegi oczyszczania skóry, kup jakieś ładne ciuchy maskujące niedoskonałośc

Gość metamorfozka
oo o tabletkach zadnych nie pomyslalam ;) z kawą znam - potwierdzam jest super :) kupilam tez balsam taki czerwony eveline :) co do chudniecia 7 kg w 2 tygodnie.. ja rozplanowalam moja diete na dluuugi czas - w zasadzie na reszte zycia - wiec im racjonalniej schudne tym lepiej :) a bielizna bedzie bedzie :D solarium - po pierwsze opalona skora jest hmm gladsza, szczuplej sie wyglada, solarium redukuje tez wszelakie niedoskonalosci na ciele ;) nie mowie zeby sie spalic - ale troszke opalic :)

Gość kroczący nick
A w jakim byłaś stanie rozstając się z ukochanym? Chcesz wrócić do stanu wyjściowego czy zaskoczyć go gwałtowną odmianą? Jak długo sie nie widzicie?

Gość metamorfozka
rozstalam sie w stanie w jakim jestem teraz :) bo wczoraj :) i nie bedziemy widzieli do maja :) chce po prostu wygladac dla niego piekniej :) i go zaskoczyc :)

Gość kroczący nick
To masz super sytuację:) Gorzej gdybyś sie zapuściła pod jego nieobecność. Jak się sprężysz, to do 10 kilogramów mogłabyś zrzucić. Jeżeli nosisz okulary, mioże zamień je na soczewki?

Gość metamorfozka
nie nosze :) no to ja przystepuje do dziela :) odliczam do 8 maja :)

Gość autorko prosze ...
spojzyj do tego linku na gorze - faktycznie super wyjasniaja co i jak, zeby skutecznie chudnac, dziewczyna schudla 20 kilo bez zadnego glodzenia, tylko jadla zdrowe rzeczy i troche lekkich cwiczen :) powodzenia i badz w nim w stalym slodkim kontakcie, zeby nie mial ochoty na szukanie innych niewiast ;)

Gość Serafina_90
Zamiast spalać się na solarium lepiej użyć balsamu brązującego!!!!