Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcvcxz

Rozmiar i libido (Komentowac ! :) )

Polecane posty

Witam wszstkie Panie ;) Jak widac w temacie chodzi o moj rozmiar i libido.. Prosze o szczere komentarze :) Rozmiary : *dlugosc : 19,5-20cm (zalezy od podniecenia) *objetosc: 14,3cm Moje libido.. Hmmm mam dziewczne z ktora widuje sie tylko na weekendy.. I jestem jej wierny.. Po calym tygodniu jestem strasznie niewyzyty ;pp Jestem w stanie odbyc 4 stosunki pod rzad. Pierwszy trwa zazwyczaj 20-30 min (chociaz czasami wystarczy 10 ;D). Kolejne sie wydluzaja. Czasami, kiedy jestem wypoczety i strasznie niewyzyty zaliczam wlasnie takie 4 stosunki co zajmuje mi okolo 3godzin. Jak oceniacie "mojego malego" ? :) Czy bylbym dobrym kochankiem ? Zaspokoilbym was ? (Prosze o komentarze wylacznie Panie ^^ )

Gość asdfasdfas
A twoje IQ jest równe 50 :P Objętość podaje się w metrach bądź centymetrach sześciennych :P Chyba chciałeś napisać obwód :P

Gość
boze tylko nie to toz sie obetrzec mozna :/ masakra :/

Fakt;p mala pomylka;p Ale czemu odrazu tak agresywnie ? ;p Skoro domyslilas sie o co chodzi to moze odpowiesz ;>

Gość TakaPestkaMała
A po co pytasz nas???:) zapytaj swoja kobietę i bedziesz wiedział. Przecież po długości i obwodzie nie można ocenić jakim jesteś kochankiem...

Rozmiar nic do libido nie ma. A duże libido nie objawia się tym, że po tygodniu Ci się chce Zamieszkaj z nią i kochaj się codziennie po 2 razy minimum przez 3 miesiące co najmniej, wtedy ocenimy czy masz duże libido.