Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina/białystok

Wstydzę się robić zakupy w Biedronce, tym sklepie dla biedaków.

Polecane posty

Gość alina/białystok

Do niedawna powodziło nam się dobrze, mąż był kierowcą tira w firmie transportowej, zarabiał nawet do 5tys. na miesiąc, ale firma upadła i zwolnili go. Zajmuje się teraz rozwożeniem mebli i w dobry miesiąc nie zarabia więcej niż 1500zł. Mamy trójkę małych dzieci, oszczędności topnieją w zastraszającym tempie. Przed rodziną i znajomymi udajemy, że nic się w naszym życiu się nie zmieniło, ale musimy na wszystkim oszczędzać. Robię teraz zakupy w Biedronce, ale boję się, że spotkam tam kogoś ze swoich znajomych i chyba zapadnę się pod ziemię ze wstydu.

Gość sdfsdf335354
no to co - wstydzisz się samej siebie.

Gość CCCCCYGANKA
Jak to nie prowo to jesteś porypana!!!

Gość marta smart
masz bardzo słabą osobowość i brakuje ci szacunku do samej siebie skoro taka nieznacząca drobnostka cię zawstydza pracuj nad sobą kobieto, bo popadniesz w obsesję

Gość ktolokojoij
Nie tacy bogacze jak wy byliscie kupuja w biedronce i sie nie wstydza. Zalosna jestes.

Gość meszugene
ja tez sie wstydze chodzic do Biedrony, bo przed rodzina i znajomymi udaje wielką paniusie, jakby wiedzieli, ze chodze do sklepu na plebsu byłaby wtopa:o dlatego chodze bardzo wczesnie jak otwieraja albo tuz przed zamknieciem:classic_cool:

Gość meszugene
*dla plebsu

Gość Paululina
Mój mężczyzna zarabia 8 tysięcy i jakoś nie odzcuwa wstydu. To są polskie produkty. Wiele z nich jest naprawde dobrych po okazyjnych cenach. Nie rozumiem Cię kompletnie.

Gość laralu
Smieszna jestes. Ja juz w Polsce nie mieszkam od wielu lat, ale pamietam biedronki i jak bylam studentka to czesto tam kupowalam. Teraz moja mama w Polsce tez robi tam czasami zakupy, a ma na jesna osobe prawie 5000 i jakos sie nie wstydzi, ze ja ktos zobaczy. Dziwni jestescie ludzie.

Gość noicoo
haha..to prowo. Moj maz zarabia 5 tys. i najczesciej w biedronce robie zakupy. Zawsze mam wypchany pelen bagaznik. Jak ktos sie lepiej czuje.aby przeplacac w innych sklepach - prosze brardzo, ja nie bede.

Gość kaRinKa_
A nie wstydzisz się że masz aż trójkę dzieci - idealny model rodziny to przecież dwójka - chłopiec i dziewczynka. I nie pracujesz - to też wstyd w dzisiejszych czasach być zależną od mężczyzny i nie realizować się zawodowo.

No Jarek się popisał :D Ja do Mrówy chodzę prawie codziennie a ani biedna ani bogata nie jestem. Co to w ogóle ma do rzeczy ? Jak ktoś lubi przepłacać to niech sobie zakupy robi w najdroższych delikatesach. A autorce gratuluje unoszenia się honorem szkoda tylko ze ucierpią na tym dzieci i mąż ale co z tego przecież najważniejsze co pomyślą znajomi. Paniusia hrabianka :D

Gość Szkoda gadać....
To dlatego, że tylko się lenisz i nie pracujesz. Jakbyś pracowała zaraz nie byłoby ci wstyd oszczędzać. Jestem kobietą i nigdy nie pomyślałam, że mogłabym wisieć na facecie. Teraz zarabiam wystarczająco, ale nie zawsze tak było i dlatego mam szacunek dla pieniędzy i nie kupuję tego samego drożej jak mogę taniej. Pieniędzy nigdy nie jest za mało i zawsze można coś oszczędzić. Nie będę wyrzucać ich w błoto tylko dlatego, że mnie stać. Lepiej odłożyć na coś konkretnego.

Gość Szkoda gadać....
A 5 tysięcy złotych na 5 osobową rodzinę to jest nic. Wcale nie byliście bogaci, tylko ty udawałaś przed znajomymi hrabinę. Tyle to wielu polaków zarobi. Wystarczy, że oboje zarabiają 2500 zł i mają dziecko mniej i już są bogatsi od was.

Gość Marcyś
Ależ Ty głupia jesteś. Ja śmigam bardzo często bo lubię produkty z Biedrony i moi znajomy też tam śmigają a jakoś żadne nie narzeka na brak kasy. Weź lecz się dziewczyno na nogi bo na głowę za późno

buahhahaa, ale ty glupia jestes, ja mam na miesiac okolo 12tys zlotych i robie zakupy w biedronce,a to co mi zostanie z miesiecznych dochodow, jest zbunkrowane,heee teraz juz wiem dlaczego ludzie nie maja kasy, na wlasne zyczenie, zyje sie rowno,a nie raz bogato bo sa dochody a potem koniec pokazowego zycia i realia biedronki cie dopadly, juz nie bedziesz uwazana za bogata, stracisz swoj status towarzyski:-P BEZDOMNI BEDA TWIMI PRZYJACIELAMI ;HEEE CO ZA KLOPOTY MAJA NOWOBOGACCY :-P

Ty nalewka sama jesteś nowobogacka bo maniery nasz gminne. Człowiek na poziomie nie wyzywa innych.

Gość kasandrrraaa
nowobogaccy? buhahaha 5 tys na miesiac to bogactwo? :D wychodzi 1 tys na osobe jak dla jej rodziny...

Gość Liselotte
tekstami durnej pindy się podniecacie błędy nalewki.... świadczą że mrowi się jej bogactwo po wyżłopaniu najtańszej nalewki z Tesco. A ja zakupy robię w Biedronce. Za zaoszczędzoną kasę mogę kupić dobre wędliny w małej masarni i jajka i warzywa od rolników. :P I wisi mi opinia durnych snobków. Liczy się kasa. Szczególnie teraz.

Gość biedronka to sklep dla biednyc
Jarosław Kaczyński ma rację bo to prawda ja tez uważam że biedronka to sklep dla biednych sama jestem biedna i robię tam zakupy ale mam sąsiadów którzy w życiu by tam zakupów nie zrobili i kupują w delikatesach alma tam jest drogo ale towar z wysokiej półki Jarosław nikogo nie obraził powiedział prawdę bo ja gdybym miała kasę to też bym kupowała w almie tam mają wyroby z najwyższej półki. Poza tym Kaczyński nie powiedział że biedronka to sklep dla biedaków tylko że to sklep dla ludzi biednych a to różnica zasadnicza bo biedak mówi się pogardliwie o kimś a człowiek biedny to po prostu stwierdza się fakt

Gość Liselotte
kaczyński to fałszywa bździna twój los go g.... obchodzi, łże jakk zwykle bo sika z żądzy władzy. W życiu zakupów nie robił. Udaje "równego" obywatela. Fałszywiec.

Gość kasandrrraaa
ALma i towar z wysokiej półki? Dziecko w jakie bzdury ty wierzysz, nie chcesz wiedziec co w almie z zarciem robią i jakie swinstwa sprzedają... Ale ludzie maja kompleksy, zeby sie przejmowac miejscem robienia zakupów, to sprawa indywidualna i nie majaca ze statusem nic wsponego, wspolczuje wam bogacze z 5 tys na miesiac :D

Gość rewwer
Pewnie, że nie jest tanio Czysta prowokacja, bo jakoś alinkę wcieło ________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość dyrekcja Biedronki powinna
kopnąć prezesowi, za darmową reklamę we wszystkich mediach

Gość ??!!
Biedrona dla biedaków? Buhahahahahaha sklep taki jak inny i ceny podobne co w innych marketach. Ja tez tam robię zakupy, oczywiście moge sobie iść do delikatesów ale po cholere jak tam sobie taką marżę nakładają że tylko człowieka denerwuja, po co dawać zarabiać takim? W Biedronie każdy robi zakupy (prawie) czy biedny czy bogaty bo sklep pod nosem i można właściwie wszystko kupić, nie mówiąc że właściciele restauracji tez się w nich obkupują i co takie biedaki?

Gość buhahahahhaha
No rzeczywiście pięć osób i pięć tysięcy ależ kasa srałaś