Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny Walker11245

Problem jak wielu facetow

Polecane posty

Gość Johnny Walker11245

Witam. Mam problem jak wielu facetow ale zawsze spojrzenie na problem z innej strony zawsze moze pomoc. Pracuje w dziwnej rotacji ale zawsze staram sie zawsze nie wiecej niz 6-7 miesiecy w roku. Pozaostaly okres jestem w kraju z rodzina i z dziecmi. Problem dotyczy naszego wspolzycia bo na przelomie 12 lat naszej znajomosci ilosc naszego wspolzycia spadla drastycznie. Drastycznie to znaczy z kilku stosunkow dziennie do kilku rocznie. Nie uwazam sie za kogos uzaleznionego od seksu ale po 2-3 mcznej przerwie gdy pracuje uwazam ze stosunek 1/2-3 dni to nie sa duze wymagania. Jestem przeciwnikiem zdrady ale coraz blizej mi do tego. Nie potrafilbym opuscic zony i dzieci ale potrzeby jakies istnieja zwlaszcza ze w kwestii dostepu do kobiet nie moge narzekac. Do wszystkich "wspanialych doradcow" badz romantyczny kup kwiaty zadbaj o nia . Dziekuje w poprzednim roku podczas pobytu w rzymie przez 10 dni wspolrzylismy 2x, potem bylismy w paryzu przez 14 dni wspolrzylismy raz. Mimo WIELOKROTNYCH rozmow na ten temat niewiele sie zmienilo. Nadal nie wiem co robic zone kocam ale potrzeby potrzebami.

Gość Wiesz co ale czasem sie nie ma
ochoty na stosunek jak sie pracuje i jest sie zmeczonym. 2x w tygodniu to norma. Mowisz, ze wspolzyjecie czasem co 5 dni czasem co 14. A potem narzekasz ze kilka razy w roku. Przesadzasz. A jak nie jestes zwolennikiem zdrady nie zdradzaj a nie szukaj usprawiedliwuen

Gość Johnny Walker11245
Nie szukam usprawiedliwienia do zdrady bo nie potrzebuje. Potrafie zyc ze swoim sumieniem szukam sposobu na rozwiazanie problemu. I nie szukam zdrady. Problemem jest kontakt z zona w tej dziedzinie kazda inna plaszczyzna jest na rewelacyjnym poziomie. Tylko po pewnym czasie zaczal sie to robic problem, Nie jestem pewny siebie czy wytrzymam jeszcze rok albo 5 lat kiedys odpadne.