Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełen relaks

nie wiem, jak Wy, ale ja mam dziś wolne

Polecane posty

Gość pełen relaks

więc siedzę w domu, piorę, sprzątam, upiekę mięso i ogóle.. wyjdę spokojnie do sklepu, zero pośpiechu, ach, fajnie mieć taki wolny dzień..

Gość pełen relaks
sobotę i niedzielę też mam wolne, ale taki dzień w środku tygodnia to co innego :)

Gość *TakaTam*
Jeszcze niedawno dziwiłam się, czemu na niemal wszystkich forach wymagana jest rejestracja i nie można pisać anonimowo. Oceniając po tym forum, gdzie można pisać anonimowo- już chyba rozumiem ten wymóg rejestracji na większości for. Ludzie tutaj zakładają tematy tylko po to, aby się pochwalić, że mają dziś wolne, dużo zarabiają albo lubią brać kąpiel z bąbelkami. Nie wiem, czym się kierują pisząc te wszystkie rzeczy na forum publicznym, bo naprawdę nic to nie wnosi do życia innych użytkowników, ale... W każdym bądź razie rozumiem już potrzebę rejestracji na danym forum. :-)

Gość piorę, sprzątam..
pełen relaks :D

Gość pełen relaks
hehe, rzeczywiści8e głupio to brzmi :D:D dla mnie to naprawdę miły dzień, serio :D

Gość pełen relaks
skoro tak Ci potrzebna ta rejestracja, to co tu robisz? :D

Gość piorę, sprzątam..
no to miłego dnia :)

Gość *TakaTam*
A ty co tu robisz? Wchodzisz i zaśmiecasz forum jakimiś głupotami. Kogo to obchodzi, że ty masz dziś wolne? Znajomym to napisz na gg, a nie temat na forum zakładasz. Zakładanie tematu, który ma na celu tylko i wyłącznie opowiadać o twoich prywatnych sprawach wygląda na jakąś formę ekshibicjonizmu. Taka jest prawda.

Wlsnie to forum jest , zeby pisac na nim o bzdurach i dzielic sie z bliznimi, drobnymi radosciami i problemami.Jak ktos szuka powaznych tematow to niech idzie na forum problemowe!

Gość piorę, sprzątam..
jak ci sie forum nie podoba to se zmień :O tu pisze się o prywatnych sprawach

Gość *TakaTam*
Wyjadam sarnom siano z paśników :classic_cool:

Gość *TakaTam*
To jest forum publiczne, więc skoro autor tematu pisze o głupotach, to ja mogę mu odpisać, co o tym myślę.

Zycie kazdego z nas sklada sie z drobnych spraw.Niektorzy chca sie nimi normalnie podzielic, wlasnie tutaj, bo nie maja gdzie indziej.A ja tam ide sobie zrobic czerwonej herbatki, umyje zeby i nakarmie psa!

Gość pełen relaks
widzisz, więc rozumiesz jednak, po co jest to forum :) nie jest z tobą tak całkiem źle :D

Gość pełen relaks
to było do takiej Tam, rzecz jasna :) a teraz idę zjeść śniadanie i poodkurzac

Gość *TakaTam*
A ja spróbuję się wypróżnić, chociaż może się nie udać, bo robiłam to wczoraj po południu. Nie ma to jak porządna, poranna, zdrowa kupa. Tak, już chyba rozumiem, po co jest to forum. Faktycznie nie jest ze mną tak źle. :-)

*TakaTam*- tylko opisz pozniej jak ci poszlo !A tym czasem bedziemy trzymac za ciebie kciuki!

Gość pełen relaks
no ludzie, nie przy śniadaniu :o