Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikiki;

mam juz normalnie dosc. co sie ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość kikikiki;

ja już nie nadążam . Chodzę na randki jednak za każdym razem są to nieudane randki albo to jakiś zbok który chce nie wiadomo czego na pierwszej randce..słucham smętów płaczę czasem lubię wieczorem się sama napić jestem samotna chciałabym kogoś mieć... Wczoraj byłam na randce to gość mi opoowiadał jak był na wyborach miss hiszpani i miss włoch ... że to "przepiękne sprawy" i tak przez całe spotkanie piłam desperadosa i patrzyłam na obrazy w knajpie . w końcu mówił że polski są super i że w krakowie są przepiękne.. to ja już wstałam i wyszłam.. Napisał mi sms że jestem fajna..

Gość facio298
siemka kikki :P ahha wiesz z wami jest podobnie wiec trzeba sie troche naszukac a nie poddawac lub olac kobiety czy facetów i zyc własnym zyciem ja tak zrobiłem i jest mi dobrze i na zadne randki juz sie nie umawiam nie szukam mam swoje pasje i w nich sie realizuje ,z drugiej strony po co ci facet ,po kilku miesiącach bedziesz narzekac jaki on to nie jest zły itp ..wam ciezko dogodzic dlatego lepiej byc samemu

Gość naatalkaaa
Nie rozumiem co w tym złego, że opowiadał o pięknych kobietach, widocznie musiałaś mu się bardzo spodobać. To nie wiem czy to źle?

Gość jijn
buracko, ze opowiadal ty z tarotem spieprzaj

Gość kikikiki;
nie wiem.... to już chyba z lekka przesada jak gość mi się zachwyca kim innymi.

Gość kachaa834
facet, ktory mowi kobiecie jakie to inne kobiety sa wspaniale oznacza: ma cie za kumpele i ci mowi wszystko, wiec nie traktuje cie jako potencjalna partnerke. lub znaczy ze facet mysli tylko f,..em (zreszta jak kazdy:) tylko nie kazdy mowi o tym glosno:)

Gość naatalkaaa
Dalej nie rozumiem, bo opowiadał o kimś abstrakcyjnym, a nie swoich koleżankach. A jakbym miała wątpliwość to bym zapytała wprost, dlaczego akurat o tym opowiada. Ale wy to we wszystkim szukacie problem. I to właśnie jest odpowiedź na to dlaczego nie macie faceta.

Gość malaga777
a jak ma za kumpelę, to już nic z tego :-?

Bo kobieta nie jest facetem i to ona pragnie czuć atrakcyjna, bardzo źle się czuję jak facet mówi, że jakaś dziewczyna jest od niej ładniejsza. Dlaczego? Bo to jest kobieta. Facet ma generalnie gdzieś, czy wydaje się kobiecie ładny czy nie. Ale czuję się naprawdę podle jakby mu jego kobieta wywaliła tekst, że jakiś koleś dużej może, że jest bardziej męski i zaradny życiowo. To, że facet mówi kobiecie że jakaś baba jest ładna to nie jest fer tak samo jak kobieta która mówi, że facet nie jest prawdziwie męski. I jedno i drugie buduje kompleksy więc po co takie durne gadanie?