tajkuna 0 Napisano Marzec 24, 2011 czy w ciąży brzuch jest twardy , tzn nie można go złapać za wałki tłuszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy nie miałam wałków Napisano Marzec 24, 2011 tłuszczu i nie przychodziło mi do głowy łapać za cokolwiek na brzuchu jak byłam w ciąży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alexa226 Napisano Marzec 24, 2011 witam:) jestem w 3mc, i na pocztku zaczelam tyc, a zawsze mialam plaski brzuch i bylam bardzo szczupla na 173cm/45kg. hmm a gdy zaszlam w 2mc zaczelam tyc i mialam faldki na poczatku. dopiero okolo konca 3miesiaca ciazy napina sie skora itp bo zaczyna rosnac dzidzi:) tak mowila mi gino bo pytalam sie czemu mam tluszczyk pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdaasdww Napisano Marzec 24, 2011 tak jest twardy, ale dopiero jak jest już widoczny, czyli gdzieś od 3-4m-ca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovi Napisano Marzec 26, 2011 brzuch niepowinien być twardy. u mnie był to skończyło sie przedwczesnym porodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach