Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elsa21

ALE SIE USMIALAM Z TEJ DZIEWUSZKI ! HAHAAH ;)

Polecane posty

Trafilam przypadkowo na jej filmik podczas ogladania filmikow na YT ciasteczko25 (polecam przy okazji) i nie moge sie opanowac teraz to lepsze niz kabaret! jak ta 11-stka magiczna robi make up! rewelacaj i co ona wygaduje hahaha ;D:D:D:D musze obejzec wszystkie jej filmiki sikam ze smiechu hahahaha :D musialam sie z kims tym podzielic ;)

Gość afasdfsafsafafsggg
Jakieś dziecko Neostrady z niej :( Masakra-ciekawe co z nie wyrośnie?? Nie wiem co Cie w tym bawi??

Jej filmok pt makijaz do szkoly jest dobry ;D alez ona sie zna na tym! jak nikt! :D ps- ja majac 11 lat wiecej wiedzialam na temat kosmetykow i makijazu niz ona ;)

Gość afasdfsafsafafsggg
Elsa21 I co dumna jesteś z siebie?? Bo mi się wydaje że 11letnie dziewczynki jeszcze mają czas na makijaż itp.!

tylko po co 11 latka ma się malować? przecie nawet jej skóra nie jest "dotknięta" procesem starzenia...

Gość jsbfdsbhfshd
tez juz to kiedys widzialam :|.

Gość kkkkkkooookkkosszkka
Ja w jej wieku to lalkami sie bawiłam, a nie myslałam o malowaniu sie! :D

wszystko mnie w tym bawi, nie moge przestac ogladac jej filmiki sa boskie! :D

ja jak mialam 11 lat sie nie malowalam, ale jak juz napisalam mialam o tym jakies pojecie, a ona nie ma zadnego i dlatego jest taka urocza i smieszna jak sie to oglada! ;D

a polecam wszystkim filmiki ciasteczko25 duzo recenzji, duzo przydatnych rad itp itd fajna mila babeczka ;D

Gość tom_tm
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić. Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer. Kliknij: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=250944

kuźwa 11-sto latka makijaż do szkoły :O:O...tym dzieciarom to się we łbach przewraca :O

hahahah niezla jest!!!;D widac ze sie naogladala tej ciasteczko25 bo ja nasladuje;) ja w jej wieku uzywalam kosmetykow z gazet :D z ''13'' np a ona z rossmanna joooł!! ;D

Gość sędziwa pod każdym względem
a ja mam tylko jedno pytanie - gdzie w tym wszystkim są jej rodzice :O

Gość MRs D
hahahha zainspirowana innymi tutorialami z YT hehe. ciekawe jak bedzie jej cera wygladac za 10 lat :D oj glupie te dzieci glupie....

ale ja wlasnie tego nie rozumiem. gdzie rodzice. przeciez ona nic zlego nie robi, prawa nie lamie, moze umieszczac takie filmiki itd. tutaj chodzi jedynie o to, jaka ona jest smieszna!! ;D

dokladnie tak, nic zlego nie robi, nic zlego sie nie dzieje. jest przezabawna i tyle ;)