Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słaba charakterkiem

jak skończyc a nie skrzywdzić faceta?

Polecane posty

Gość słaba charakterkiem

jak zakończyć znajomośc i nie skrzywdzic faceta, kurcze, to się poprostu nie da. Albo krótko zero kontaktów i nie chce cie widzieć albo memłanie i ciągłe tłumaczenie się dlaczego tak sie stało ja ze swoim rozstaje sie od listopada,4 miesiace przeciągane jest w nieskończoność, poprostu powiedziałam mu że to nie "TO" czego bym oczekiwała i że nic z tego nie będzie, płacz,żal,pytania i mówienie że poczeka aż sobie to wszystko poukładam no bo jak to, taki był ze mną szczęśliwy i czuł że ja też jestem szczęśliwa, albo tłumaczenie że przeciez porządny,nie pije,nie szlaja się i takie tam, albo przepraszanie że jego wygląd nie przypomina modela kurcze ja nie chcę modela,che faceta z charakterem,zdecydowanego,konkretnego a nie zakochanego memloka co mysli że życie polega na mówieniu kocham i patrzeniu w oczy wczoraj juz nie wytrzymałam, oczywiście zjawil sie bo ztęskniony,a dlaczego nie piszę i takie tam,mówie mu że inaczej nie da rady tego przerwać,że to odpowiedni sposób a ten dalej swoje wywody,potem oczywiście było sto strzałek i mnóstwo smsów, mam dość myslenia za dwoje, on nie potrafi tego zrozumiec bo przeciez "tak mnie kocha", i tak 4 miesiące, nie umie przyjąć tego do wiadomości że to koniec a ja jestem juz tym zmęczona,nawet zastanawiałam się że może nowy facet by go odtracił,chociarz wątpię

Gość ja też taki miałam :-).....
Cześć Ciężka sprawa, sama to przerabiałam jakieś 3 lata temu. Po dwóch latach związku (jego chorobliwej zazdrości) powiedziałam dość. Dłużej nie wytrzymam. Rozstaliśmy się a ja postanowiłam zrezygnować z wszelkiego kontaktu. Przez około 3 miesiące dzwonił, pisał, chciał się spotkać, ale odmawiałam, nie odpisywałam i nie odbierałam telefonów. Mnie też było ciężko tak wykreślić go od razu z życia, ale znałam go na tyle dobrze, że wiedziałam, że nie odpuści tak łatwo. Spotkaliśmy się tylko raz ("podział majątku" :-) ) Mnie udało się zapomnieć, a on? po roku znowu się odzywał ale ja byłam już szczęśliwa z kimś innym. Z perspektywy czasu uważam, że rozstanie z nim było czymś najlepszym co zrobiłam w życiu. Mój ex jest typem faceta, z którym nie można się tylko przyjaźnić, nie uznawał czegoś takiego. a skoro nie mogliśmy zostać przyjaciółmi musiałam drastycznie zakończyć ten związek. Zastanów się jednak czy naprawdę tego chcesz. Ja nie żałuje, ale wiadomo każdy związek jest inny. Powodzenia

Gość słaba charakterkiem
no właśnie, nie z wszystkimi byłymi można się przyjaźnić, ja nie mogę na niego powiedzieć złego słowa, zawsze ciepły,opiekuńczy,dobrze się dogadywaliśmy ale z czasem dla mnie to było zamało, chciałabym normalnego zycia a nie spotykania się na upojne noce, on nie ma swojego mieszkania, nie ma pracy więc ja zawsze wszystko sponsorowałam, rozumiem krótkotrwałe problemy ale nie to,że ktoś poprostu przyzwyczaił się żyć na czyjś koszt, zero zdecydowania,ambicji,zero ikry aby cokolwiek zmienić tylko narzekanie na los, obietnice przestały mnie już zaspokajać,chciałam dowodów, może nie wiadomoczego od razu ale cokolwiek a tu nic wczoraj poprosiłam go o oddanie klucza od mojego mieszkania, zauważyłam że go to zabolało (fakt,szlak mnie trafiał jak ja rano wstawałam do pracy a ten smacznie spał),

Gość słaba charakterkiem
a rozmowy o tym że zostajemy przyjaciółmi kończyły się wiadomo gdzie, nie chę zostać pogotowiem sexualnym, skoro wiem że z nim nie będę na stałe,

Gość naatalkaaa
A powiedziałaś mu konkretnie co Ci przeszkadza, a czego tolerować i nie potrafisz i co chciałabyś, żeby się zmieniło?