Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimowolna

chodzi o ciuszek:) kobietki doradźcie:):)

Polecane posty

Gość mimowolna

Kupiłam sobie tunikę/sukienkę, przymierzałam ją na jasne spodnie i wyglądała dobrze ale problem pojawił się w domu... Chciałabym ją założyć po prostu do botków i grubych czarnych rajstop 100. No materiał jest... zwykły:D ale cienki i niestety nie to, że prześwituje ale widać mi przez tę tunikę miejsce rajstop... Bo one są czarne i zaznacza mi tę linię gdzie się kończą... Nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić... Jak sądzicie? Czy takie zaznaczenie linii rajstop wygląda tak z boku źle? Bo ładny ciuszek a tu takie rozczarowanie... Bluzka to 100%bawełny. dołączam link do obrazka- to dokładnie taka tylko w mniejszym rozmiarze. http://szafa.pl/c4789058-rozowa-tunika-atmosphere.html

Gość =roksanaaaaa
jak taka krótka bluzka może służyc jako sukienka ?? Poza tym bluzka jest brzydko no chyba że masz 17 lat to ci może pasowac i nie nosi sie takich sukienek jesli przez nie widać pas od rajstop !!!

Gość mimowolna
Ona wcale nie jest krótka, tak wygląda bo to jakieś kiepskie foto z internetu i to bluzka w dodatku w rozmiarze L! to jest szeroka, a moja jest S jest długa i wąska. co w niej brzydkiego? bo jest prosta? ale leginsy też będą widoczne, bo mam czarne

tak, tylko że leginsy mają prawo byc widoczne, rajstopy tylko i wyłącznie do spódnic i sukienek o grubszej fakturze. do czegos takiego nawet jesli siega kolan nie nosimy grubych rajstop

Gość mimowolna
ale co to za różnica skoro rajstopy 100 są jak leginsy? nie kumam;/

różnica dobrego smaku i gustu - nic wiecej. to tak jakbys miala bielizniany gorset i stwierdzila ze wygląda niemal jak top na ramiączkach więc ubrałabys go zamiast bluzki :O pewnych rzeczy się po prostu nei robi. a Twoja tunika ma taką fakturę materiału że prawdę mówiąc nadaje się tylko na lato do gołych nóg. jesli juz musisz cos pod nią ubierac to na pewno nie grube rajtopy

Gość mimowolna
No to myślisz, że w takim wypadku legginsy się chociaż sprawdzą? czarne? może lepsze byłyby szare?

Gość mimowolna
hmm... to muszę poczekać nim ją założę;/ bo u mnie multum czarnych ale gorzej z szarymi... w dodatku okropnie drogie jak na leginsy;/

Gość mimowolna
oprócz czarnych legginsów mam jeszcze hmm... wisienkowe... ale już z takich bardziej prześwitujących i z połyskiem ale nie lateks:)

Gość mimowolna
file:///C:/Documents%20and%20Settings/home/Pulpit/1477144256.jpeg takie tylko z połyskiem