Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenia7897897

czy moge juz zrobic test czy to sa objawy ciazy

Polecane posty

Gość xenia7897897

ak w temacie najpierw pierwsze pytanie czy komus udało sie ? czy to w ogole mozliwe aby zajsc w ciąze w 9 dniu cyklu przy cyklach ( 27-31 dniowych ) odbylismy wtedy pełnby stosunek tzn. z wytyrskiem we mnie było to 8 marca , dzis 25 .03 czy mozna juz zrobic test ?> czy powinnam czekan do dnia miesiaczki wczoraj byłam u ginekologa na kontroli, ale nie było widac nic na usg mam zasiniałe wejscie do pochwy oraz wargi lekko nabrzmiałe piersi i otoczki dookoła sutków, boli mnie codziennie rano głowa, czasami brzuch pobolewa jak na okres - trwa to od dnia stosunku. czuje ze mam podwyzszona temp. , wieczorem mierzyłam wynosiła 37, 2 stopni, ale czytałam ze wieczorem zawsze jest podwyzszona

ja swoje testy w obu ciążach robiłam właśnie w 25 dc (przy cyklach 28-dniowych) i nie było wątpliwości... także możesz spróbować jeśli Cię bardzo korci, ale na tym etapie koniecznie z porannego moczu... a jeszcze lepiej betę z krwi... a odp. na Twoje pytanie jak najbardziej mogło dojść w Waszej sytuacji do zapłodnienia...