Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoloAnn

Czego nie można wybaczyć w związku?

Polecane posty

Gość LoloAnn

Czy kłamstwo i podejrzliwość to podstawa do zakończenia związku? Bo okłamałam chłopaka, że czytałam jego gg, mówiłam że tak nie było. W końcu po 2 tygodniach się przyznałam, że to ja i że pisałam w jego imieniu do jakiejś dziewczyny. On wie, że zrobiłam to bo byłam bardzo zazdrosna i że bardzo go kocham. Ale nie chce wybaczyć, choć również mnie kochał. Ma rację?

Gość Akcja-Akacja
Jak się kocha powinno się to wybaczyć, choć to nieładne zachowanie. Ja bym nie wybaczyła tylko zdrady

to zalezy na jakim etapie jest zwiazek - inaczej jest gdy jestescie mlodzi i nie zwiazani slubem ani dziecmi

Gość LoloAnn
Bylismy ze sobą nie tak dlugo - 5 miesiecy. Ale go kochalam, on mowil ze tez, a tera nie moze i nie chce wybaczyc. Twierdzi ze juz go nic nie obchodzi. Pyta się czy haslo do konta bankowego tez znam. Po tym potraktowal mnie podle, bo ostatni raz przespal sie ze mną, a nasdtepniep owiedzial ze nie widzi ze mną zycia

Gość Misssia
Zazdrość zabija związek ________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Punky
Zdrada - tego bym nie wybaczyła, brak milosci - też, ale głupia zazdrość? Czytanie gg? Sama bym dala swoje jakby moj byl tak zazdrosny. Oczywiście jesli sie kocha to nie powod by sie rozstac