Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KrolowaKier

Postawie karty chetnyZapraszam dzis 20 osob

Polecane posty

Witam :) Nie jestem zadna profesjonalna wrozka ktora prowadzi swoj wlasny gabinet itp. jestem osobom ktora fascynuje technika dywinacji wciaz doskonalajaca sie w tej dziedzinie . Posluguje sie wahadelkiem i kartami klasycznymi . Postawie chetnym karty 20 osobom , na jedno konkretne pytanie , prosze o imie i date ur. W stopce wszystkie sa szczegoly . Zapraszam :)

Gość ona szalonaaaaaa25
agnieszka 17.10.86 jak zdrowie mojej mamy??

Gość mratklaaaajaha
z kart 1. Ania 18.11.1982

Gość melly23
sandra, 22 lata czy uda mi sie zacząc swoją wymarzoną pracę w tym roku??

Gość mratklaaaajaha
czy zostać z meżem czy zaryzykować

Gość melly23
i ja tez z kart

ona szalonaaaaaa25 agnieszka 17.10.86 jak zdrowie mojej mamy?? Niestety nie stawiam kart na zdrowie osob . [zgłoś do usunięcia] mratklaaaajaha z kart 1. Ania 18.11.1982 pytanie ?

Gość mismisia
Renata 10.09.80 Jak mi sie powiedzie w nowej pracy? dzieki

melly23 sandra, 22 lata czy uda mi sie zacząc swoją wymarzoną pracę w tym roku?? Sandra wymarzona praca - nie bedzie jej w tym roku , tej wymarzonej u ciebie w ukladzie na prace wychodzi kilkuletnie wzbijanie sie zawodowe na ten rok karty ukazuja trudna syt. zawodowa , tutaj rowniez wiaze sie jakis dojazd do pracy, inne miasto , ale rowniez zmiany w domu , bedziesz myslala o wyprowadzeniu sie , nie dzialaj w tym roku pochopnie ,bys za szybkie nie podejmowala decyzji . pozdrawiam

Gość asexrfgdthfvj
magdalena 05.05.1989 czy powinnam rozstać się z moim obecnym?

Gość leejanka3
malgorzata 14.03.1970 lee 29.03.1968 jak potoczy sie nasz zwiazek

mismisia Renata 10.09.80 Jak mi sie powiedzie w nowej pracy? dzieki W ukladzie wychodzi ze pienieznie nie bedzie najgorzej , tutaj natomiast atmosfera wychodzi chmurzasta w pracy, i wiele obowiazkow , obowiazkow radze uwazac na czesty stres oraz nerwowosc,rowniez wychodzi przelozony (mezczyzna) ktory bedzie bardzo wymagajacy z czasem wychodzi w pracy poprawienie sie stosunkow i atmosfery.

Karolina 30.01.1995 czy dostane się do wymarzonego technikum?

[zgłoś do usunięcia] mratklaaaajaha czy zostać z meżem czy zaryzykować Pani Ania - pani Aniu decyzja nalezy do pani postawilam 2 zestawy rozkladu na zostanie i odejscie tutaj wychodzi ze mniej wiecej znacie sie jestescie ze soba 5 lat (okolo) tutaj wychodzi ze jesli pani przy nim zostanie poprawia sie stosunki , tutaj wychodzi przyjacielstwo (ale milosci brak , uczucia )ale to trwaly zwiazek jesli pani odejdzie - tutaj wychodzi ze pani obudzi sie i bedzie czula sie oszukana , tutaj karty ostrzegaja o oszustwie , niech pani wszytsko przemysli , poniewaz moze pani zalowac

Witaj. Moja data urodzenia to 04.05.1989r Czy moje 2 kierunki zapewnia mi wymarzona prace? Czy ukoncze oba ? Czy moj partner, 01.06.1990, to na całe zycie ? Pozdrawiam.

Czarownica paskudna Dagmara 09.12.1986r. kiedy zajdę w ciążę? Tutaj posluzylam sie wahadelkiem , do pol roku wychodzi ze nie bedzie ciazy ale w okolicach 1 roku na wiosne :)

Gość u mnie
Justyna 26.02.89 , Lukasz 25.08.88 czy nasz zwiazek przetrwa/

Gość zalamana dziewczyna 25 lat
joanna 27.12.1985 marcin 22,02.1983 czy pisana jest nam wspolna przyszlosc?

[zgłoś do usunięcia] asexrfgdthfvj magdalena 05.05.1989 czy powinnam rozstać się z moim obecnym? Decyzje podejmujesz ty sama choc w kartach wychodzi poprawe w stosunkach aczkolwiek po czasie wychodzi rozstanie takie nie uniknione tu wychodzi albo on mysli rozwaza mysl nad jakims wyjazdem badz wy jestescie para na odleglosc . Pozdrawiam.

Gość u mnie
i jeszcze pytanie ; czy szybko znajde prace /

Gość zalamana dziewczyna 25 lat
wybieram karty

Gość rozalinka,.,.,.
Czy mój partner Paweł mnie zdradza, tzn czy spotyka się z jakąś dziewczyną za moimi plecami ???

leejanka3 malgorzata 14.03.1970 lee 29.03.1968 jak potoczy sie nasz zwiazek :( prosze pamietac ze to sa tylko karty zadna wyrocznia tutaj na wasz zwiazek a a raczej jak on sie potoczy nie wyszly dobre karty tu wychodzi ukrywanie czegos , jakas tajemnica miedzy wami , nieszczerosc, falsz w tym zwiazku , oraz zakonczenie w ukladzie wychodzi takie zero miedzy wami , klotnia .

Gość ania./.
25.07.1981 ja 22.10.1976 moj partner czy ten związek przetrwa?? i czy znajde prace w tym roku???

Gość ania./.
Kasia i Jacek nasze imiona :) prosze z kart

kalapl Karolina 30.01.1995 czy dostane się do wymarzonego technikum? Tak, tutaj wychodzi dostanie sie do wybranej a raczej wymarzonej szkoly , przedewszystkim poprzez twoja prace nad nauka choc tu wychodzi rozdroze wybor miedzy 2 szkolami badz kierunkami. Czy to bedzie w innym miesci eod twojego zamieszkania ? poniweaz tu wychodzi oddalenie od domu /dojazdy .