Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czepiacie sie

a co, jesli NIGDY sie nie zakocham z wzajemnoscia?

Polecane posty

Gość czepiacie sie

wiem, ze milion osob ma taki problem, ale potrzebuje sie wygadac, a nie chce mi sie uzalac przed kumpelami. mam 23 lata i jeszcze nigdy nie bylam w zwiazki, moje zycie uczuciowe, to przelotne znajomosci. nigdy nie zblizylam sie jakos specjalnie emocjonalnie do faceta, zawsze szybko znajomosci te konczyly sie. jestem dziwica, nawte moj pierwzzy pocalunek z facetem mialam rok temu. ciagle zmagam sie z soba, ciagle czuje sie nie taka, to za glupia, to za brzydka, wydaje mi sie, ze musze byc idealna pod kazdym wzgledem, by ktos cos poczul do mnie. paca nad samoocena niewiele daje. w uczucia innych nie wierze, jestem nieufna, odrzucam wszelkie relacje damsko-meskie. przyzwalam jedynie na te, ktore sama jestem w stanie kontrolowac, kiedy wiem, ze faceta nie zranie, bo jest bawidamkiem, to wtedy z takowym cos na gruncie fizycznym zadziala, kiedy jednak zdaje sobie sprawe, ze to uczuciowy facet, odtracam takiego zupelnie, bo boje sie, ze tak czy siak przejdzie mu, gdy mnie blizej pozna jeju, czy na mnie czeka ten z ktorym bedzie inaczej? czuje sie marnuje sobie zycie ciaglym pilnowaniem sie, takim poprawnym zachowaniem,

Gość czepiacie sie
tak mi się chce chłopa ale boje się że nie sprostam zadaniu

Gość czepiacie sie
chyba tak ale jak zaspokoić ptrzeby sexualne bez narazania się na wstyd?

Gość czepiacie sie
są męskie agencje towarzyskie

Gość czepiacie sie
nie chce byc modnym singlem;) podszyw tam wyzej

Gość ja mam to samovcdfvdf
jk