Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agodiaa

moje dziecko je kredki woskowe w przedszkolu!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość agodiaa

wlasnie sie doweidzialam ze moja coreczka je kredki woskowe w przedszkolu!!!!! przygotowywalam kolacje a ona kolorowala rysowanke w salonie, w pewenym momencie podchodze do niej zoabczyc jak jej idzie a tu patrze sie a te kredki sa dziwnie male i okazalo sie ze moja corka regularnie je kredki w przedszkolu na dodatek ze swoja kolezanka a przedszkolanki nawet tego nie zauwazyly!!!!! pokazala mi ze zjadla malutki kawalek teraz w domu . ide z nia jutro do lekarza no i w pon. wmaszeruje z samego rano do przedszkola!!!!!!!!!!

Gość hehe chyba
każdy jadł te kredki w dzieciństwie :P

Gość Truskawka24
daj mu w końcu jeść zamiast głodzić dzieciaka. potem się dziwisz, że kredki wpierdala

Gość nananannanana
ja gile wolałam )

Gość Karminowa Panna
bardzo często dzieci "podjadają" kredki;) oczywiście, że zwraca się im uwagę, tłumaczy, czasem też i zabiera kredki jesli tłumaczenia nie przynoszą efektu. Nie sądzę, zeby nauczycielki w przedszkolu nie zwracały uwagi Twojemu dziecku. Ps: jestem nauczycielką w przedszkolu.

Gość agodiaa
a my podjadałyśmy z koleżankami krowie placki :)

Gość Karminowa Panna
u mnie w przedszkolu jak dzieci są niesforne to wiążemy je do kaloryfera z daleka od kredek

Gość agodiaa
w domu mam nietoksyczne ale nie wiem jakie sa w przedszkolu. boje sie ze to sie odbije na jej zdrowiu, nie mam pojcia ile ona tych kredek zjadla....

no nieeeee w podstawowce mielismy klienta co wcinal krede, nie robrze kobieto tragedii tylko wytlumacz dzieciakowi ze kredki sa do rysowania nie do jedzenia.

Gość iiiiiii36548
ja bardzo lubiłam klej z tubki :D ech wspomnienia... nic jej nie będzie zjadła pewnie mały kawałeczek, poproś tylko nauczycielkę żeby zwróciła na nią uwagę. i wytłumacz że kredek się nie je

Gość ja tez jadlam i zyje
nie ma co sie martwic

kobieto nie panikuj, przesadzasz. jak zje mały kawałek to nic jej nie będzie bo chyba całej paczki nie wszamała. a po co awantura w przedszkolu? muślisz że tak łatwo upilinować dziecko żeby tej kredki nie zjadło? mój kilka raz zjadł w domu, nie zdążyłam złapać, wepchnał do buzi i połknał a mam tylko dwójke do pilnowania a nie całą grupę

w dzieciństwie jadłam kredki, grafit z ołówka, kredę, białą plastelinę, trawę i koniczynę z podwórka, papier toaletowy i żyję podczas drugiej ciąży też jadłam kredę :o

:) niezła jesteś. ja nic z takich niejadalnych rzeczy nie próbowałam

Gość lolhahaha
pewnie robi tęczę i zjadła całe opakowanie :D

Gość a najlepsza to byla
plastelina :classic_cool:

Gość kkkiiikkkaaa
Jak chcesz robić awantury o takie rzeczy to załatw dziecku opiekunkę. Jak ty sobie to wyobrażasz, kilkanaście dzieci, jedna lub dwie panie i one mają cały czas monitorowac czy ktoś kredek nie je?? Zwłaszcza, że każdy jadł te kredki w dzieciństwie, ty tak nie robiłaś?

Gość kkkiiikkkaaa
W mojej klasie był gość, który jadał kredę i pił atrament:P

Gość raczej stawke powinni
podniesc. Dziecko zzera kredki a przedszkole musi wciaz kupowac nowe :D Naraza placowke na straty.

Gość hahahahaaaaaaaa
uśmiaąłm się. syn kuzynki wszystko pożera. Ma 2 lata, je drewno, plastik wszelaki i pozostale tworzywa sztuczne - jemu bez różnicy, jak dopadnie robala na podwórku to pożre, oczywiście farbę ze ścian, papier w ogromnych ilościach. Ogolnie wsyzstko co niejadalne. Kredki to dla niego pikuś.