Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccfghjfdfghj

CZY NIE MA JUZ PRZWADZIWEJ MIŁOSCI...

Polecane posty

Gość ccfghjfdfghj

dookola same zdrady ,brak szacunku. wyrrozumiałosci itp. Po co sie ludzie wiaza ,zeby pozniej nawzajem sie nie szanowac??

Gość $ylwu$
no właśnie, tez sie nierz nad tym zastanawialam....

Gość ghghhhg
a ja mysle,ze moze byc....ja np. jestem gotowa na milosc,chcialabym przezyc taka wlasnie prawdziwą,uczciwa jestem od zawsze...ale i samotna i zaden jak na razie nie spelnia moich wymagan :( zaznaczam,ze to wymagania co do charakteru a nie typu prawo jazdy czy wyksztalcenie....i nie rozumiem ludzi ktorych glownymi wymaganiami sa rzeczy materialne...w sumie mam dopiero 18 lat to moze znajde tego jedynego :)

Gość to je tak
wydaje się Wam - patologię po prostu najbardziej widać większość związków jest udanych

Gość donka11
za czasów moich dziadków lata 1940 i moich rodziców 1960 to była i jest miłość a teraz XXI w po kilku partnerów az strach się z kims wiązac mieć dzieci a po 3 latach związku zostać samej z dziecmi bo dana osoba się w innej zakochała

Gość ghghhhg
ja sie nawet nie całowałam,w ogóle nie miałam chłopaka...ale nie chce z kimś chodzić dla samego chodzenia :O

Jest, ale często ludzie się mylą co do wyboru partnera bo przecież nie wszystko da się przewidzieć