Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzyx

chciałabym z kimś porozmawiać:(

Polecane posty

Gość xyzzyx

hej...mam dość poważny problem i chciałabym z kims porozmawiac, poradzic sie, a nie mam po prostu z kim:( moj problem dotyczy mojego życia i jego warunków-ojciec alkoholik i wszystko co sie z tym wiąze; ja studiuje, mam chłopaka z normalnego porządnego domu i nie potrafie chłopakowi o tym powiedziec, to dla mnie zbyt trudne i wstydliwe) ehh...:(

hej aj chetnie z Toba poklikam...nie obiecuje ze uda mi sie pomoc ale chetnie wyslucham i mam nadzieje doradze.. co do chlopaka..wiem ze to bardzo trudne.dla mnie tak bylo kiedys gdy nie umialam przyznac sie ze nie ma taty. teraz..chyba czas zrobil swoje-gdy ktos pyta otwarcie mowie ze moj ojciec mnie nie chcial..

Gość Tun tun tun
kasia.kasia@opoczta.pl

Gość xyzzyx
moj chlopak wie tylko tyle ze moj "ojciec" sie mną nie zajmuje, ze nie mam w nim zadnego wsparcia ani nic...a nie domysla sie dlaczego tak jest... ratowniczka->ciesze sie ze sie odezwalas bo naprawde nie mam z kim porozmawiac, wszystkie moje "przyjaciolki" mają mnie gdzies i nie mam sie do kogo odezwac:(

Gość moj ojciec też był
alkoholikiem i wstydziłem się tego :(

Gość xyzzyx
śledź w puszcze-> wiesz, łatwo się mowi jak się nie ma takiego problemu w życiu:(

gdzieś napisałam, że nie był to mój problem? miałam taki problem i nie rozumiem dlaczego kobiety/dziewczyny się tego wstydzą, tym bardziej, że twój chłopak jest chyba osobą której ufasz.

Gość xyzzyx
śledź->przepraszam w takim razie, nie chciałam nikogo urazić, ale po prostu nie umiem juz sobie z niczym poradzic, dlaczego nie moge życ normalnie? bez tego lęku, wstydu, poczucia gorszości itd?:(

Gość xyzzyx
ratowniczka->a mogłybysmy porozmawiac np. na gadu?