Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka1897,,

jestem mamą9 miesięcznej córki i z mężem staramy się o kolejne dziecko

Polecane posty

Gość kasieńka1897,,

gdy powiedziałam o tym mojej teściowej to strasznie na mnie najechała ,że nie dam sobie rady, że jestem nie odpowiedzialna, że jestem za młoda na kolejne dziecko( mam 23lata) itp. Zezłościło mnie to gadanie i zabrałam dziecko i wyszłam bez słowa. Co byście zrobiły na moim miejscu??

A mnie sie podoba,ze chcesz miec drugie dziecko,beda w podobnym wieku,odchowasz je sobie ,i nie ma co patrzec na zdanie innych to Twoje zycie.

Gość tesciowa ma racjeeee
teściowa ma rację, tylko później nie jęcz, ze nie dajesz rady, że teściowa ci nie pomaga

Gość 55776yuyyu
Wiek nie ma nic wspolnego z odpowiedzialnoscią, bo mozna miec 35 lat i byc zero odpowiedzialnym i niedajającym sie na rodzicielstwo,a mozna miec 17 lat i byc idealnym przykladem na rodzica A do tesciowej to bym sie juz wiecej nie odezwala i po urodzeniu tego drugiegoi dziecka ani razu bym jej na oczy je nie pokazala, przeciez tak je krytykowala wiec niech spada

Gość masz co chciałaś
po pierwsze nie leciałabym z taką wiadomością do teściowej bo to co robię to jest moją sprawą i ew.mojego męża(oczywiście później nie oczekuje pomocy i nie jęczę).Może ona nie powiedziała tego złośliwie tylko w trosce a ty odrazu na kafe jaką to ble masz teściową-co tylko potwierdza iż teściowa ma rację bo jesteś strasznie dojrzała:D.

z gorszymi głupstwami ludzie piszą na kafeterii i to oznacza ze sa nie dojrzali i??? Bo co co nie boja się zapytać?? Bo chcąc znać zdanie innych tak jak ja?? A teściowej specjalnie się nie chwaliłam tylko jakoś tak wyszło w rozmowie. A pisze tu dlatego bo własnie może wy mi powiecie czy dam radę. Bo mi wydaje się że dam ale może ktoś ma dzieci z taka różnica wiekowa i jest mu ciężko i nie daje rady. Córka już samo chodzi, nie trzeba jej zbytnio nosić. Potrafi się sama zabawić więc myśli że za 9 miesięcy (ciąża) będzie już na tyle duża by pomóc mi np przynieść pieluszkę, zając się sobą (oczywiście bez przesady zdaje sobie sprawę że 1,5 roczne dziecko wymaga opieki)i nie sprawiać zbytnio problemów.

Gość myzykamyza
dziewczyno ale to jest twój wybor co ise pttasz na cafe my je bedziemy utrzymywac twoja decyzja!!!!! jak sie decydowals na pierwsze tez pytlas na cafe czy masz zajsc w ciaze?:o:o:o:o:o:o:o twoja prywatna sprawa z mezem pogadaj na ten temat a inne tu maja racje jestes nie dojrzalajeszcze!!!

Gość dopiero co urodzila
a juz chce drugie ;/:/:/:/ a za koejne 2 lata nastepne:O i maz cie bvedzie utrzymywal do robyty leniu!!!! buhahhaaahahah no dziecko sie same zajmie soba:o