Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandejmorning

Dziewczyny, czy kiedy poznałyście prezyszłego męża

Polecane posty

Gość sandejmorning

od razu wiedziałyście, że to ten?

W dniu kiedy poznałam swojego męża to tak mną zauroczył że sobie powiedziałam " Kiedyś może będzie moim mężem".I jest już 7 rok :)

Gość prinzesska27
U Mnie troche to trwalo-poznalismy sie krotko po tym jak po wieloletnim zwiazku zostawil mnie moj ex. Trwalo to troche nim potrafilismy sobie zaufac. Po 2.5 roku poprosil mnie o reke i pol roku pozniej tzn w czerwcu bedzie slub.

Nie wiedziałam. Wręcz przeciwnie, byłam pewna, że nic z tego nie będzie. Może jakaś krótkotrwała znajomość, ale nic poważnego i dłuższego niż kilka randek. Wyszło jednak tak, że był uparty i bardzo cierpliwy, a jego małżonką jestem już 3 rok :)

No coś ty, w życiu nie powiedziałabym że za niego wyjdę. Był totalnie nie w moim typie, nigdy mi się tacy goście nie podobali, byłam święcie przkonana że jest stary, nudny, ma żonę i gromadkę dzieci:-P A wyszło inaczej i zdecydowanie nie żałuję:-D

Gość milenam
gdy po raz pierwszy spotkalam sie z moim mezem (wtedy jeszcze nie) pomyslam - boze co za palant :o jednak mnie zdobyl i tak od 4 lat jestesmy razem a od 0.5 jestemy malzenstwem :D

Gość sandejmorning
A więc większość mówi, że nie. Myślałam, że w tym polu działa raczej nasza kobieca intuicja ;)

Gość taka ola
moja mam jak go zobaczyła powiedziała " on już tu zostanie" a ja, ja czułam się tak, jakby przez całe moje dotychczasowe życie był "tuż obok".

3 tygodnie naszej wspólnej znajomości, od razu mówiliśmy o ślubie, w tym roku nasze wesele:)

Gość miło powspomiać...
Mój ponoć od razu wiedział, że będę jego żoną :P Widział mnie przez jakieś 30 sekund i parę miesięcy później rozpoznał w kawiarni (ja jego za Chiny nie skojarzyłam), dosiadł się i... wydał mi się strasznym patatajem (jak u kogoś wyżej) :P ale nie poddał się, pochodził, pozdobywał, no i zdobył - leci nam 7 lat po ślubie :) Moja przyjaciółka, istota stricte przyziemna, po pierwszym wspólnym spotkaniu stwierdziła, że z tego będzie ślub. Jego rodzina stwierdziła to samo gdy wyszłam z pierwszego z nimi spotkania (po jakichś 3 mies bycia razem). Wszyscy mieli to przeczucie poza mną samą ;)

Gość dscvsd
to nie zadna intuicja tylko zauroczenie ja bylam pewna za kazdym razem jak zaczynalam zwiazek ze to wlasnie ten ..., a moim mezem zostal ten z ktorym raczej wiedzialam ze nic bedzie...a to dlatego ze znalismy sie przez internet on jest obcokrajowcem i oboje podchodzilismy baardzo sceptycznie ...a jednak 5 rok juz leci

Gość zgadza sie tak było
pomyślałam 6 lat temu - to będzie mój mąż. ślub w czerwcu tego roku ;)

Gość lokatka
jak poznałam mojego męża (9 lat temu :P) to był facetem mojej przyjaciółki, choc muszę przyznać że już wtedy mi się podobał ;) później sie rozstali i nasze drogi się rozeszły... po dwóch latach przez przypadek jednak zeszły się z powrotem i tak już zostało :P w sierpniu mamy rocznicę slubu:)

Gość lokatka
rozeszły się ;) za czasów licealnych, każda poszła w inną stronę

Gość a ja wcale nie wiedzialam
ze to ten. To byla typowa historia, na pocieszenie sie po zerwaniu z moim bylym. Spotkalismy sie na imprezei u wspolnych znajomych, juz wtedy cos zaiskrzylo. POtem widzielismy sie jszce kilka razy i w koncu wyladowalismy w lozku. To mial byc zwiazek bez zobaowiazan. Ale szybko okazalo sie, ze laczy nas cos wiecej. Nia ja ani on nie bylismy gortwi na staly zwiazek, a tu prosze , zanmy sie juz 9 lat, 4 lata po slubie, czekamy na drugie dziecko :)

Gość sandejmorning
uppp

Gość w życiu bym nie pomyślała
mijaliśmy się od podstawówki na korytarzu, nie mieszkaliśmy od siebie daleko to widywaliśmy się często wśród znajomych itd :) a kiedy coś wyszło? ni stąd z owąd na jednej zabawie zaczęło coś iskrzyć :) obecnie zaręczeni

Gość abecadłłoo
po pierwszym spotkaniu oboje nie wiedzieliśmy jak się z tego wykręcić więc sotkaliśmy się kolekny raz i kolejny i tak już 10 lat:-) ślub w tym roku:-)