Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLUSIA67

DZIEWCZYNY JAK WYPIEKNIEĆ? JAK STAĆ SIĘ SEKSOWNĄ? WASZE PATENTY

Polecane posty

Gość POLUSIA67

czesc,kobietki... potrzebuje waszej pomocy...zawsze bylam ladna dziewczyna, ale nie podkreslalam tego teraz dostalam super prace, chcialabym ladnie wygladac, wypiekniec, rozkwitnac! jakie sa waszw patenty na bycie seksowna? chcialabym miec 1) LŚNIĄCE, ŁĄDNE WŁOSY DOBRĄ FRYZURĘ 2)ŁADNĄ SKÓĘ 3)BYĆ MODNIE KOBIECO UBRANA JAKIE SĄ WASZE PATENTY? CO UBIERAĆ BY WYGLĄDAC ŁĄDNIE?

Gość Kwiat_Tuberozy
włosy myj szamponem dla dzieci delikatnym za to używaj dobrej odżywki lub balsamu. Bierz jakieś tabletki ze skrzypem, pij pokrzywę.

Gość Kwiat_Tuberozy
dobrze sie odżywiaj (tzn duzo warzyw i owoców, woda mineralna, zielona herbata), unikaj tłustych, ostrych potraw (chipsy, fast foody). Wyglad naszej skory na parwde w duzej mierze zalezy od tego co jemy. Nawet najlepsze kosmetyki nie p0omoga gdy zle sie odzywiamy. Trzeba tez dostarczyc porcje ruchu. Uwierz ze na pewno wypiękniejesz.

Gość fdhdtyj
1) myj włosy szamponem delikatnym np. dla dzieci własnie, dobierz odzywkę do swoich włosów, staraj sie unikac lakieru i prostownicy 2) łykaj witaminki, dobrze sie odzywiaj, stosuj krem na noc i na dzien, raz w tygodniu peeling i maseczka, nie przesadzaj z iloscia kosmetyków kolorowych

Gość POLUSIA67
chodzi bardziej o takie rady, co wam sie wydaje piekne np. rozpuszczone wlosy biżuteria opalona skóa spodnie biodrówki,itd

Gość zdsrthstryjh
- ROZPUSZCZONE WŁOSY LUB NIEDBALE UPIĘTE - SKROMNA BIZUTERIA - TUNICZKA Z PASKEIM I LEGGINSAMI -OBCASY -BŁYSZCZYK -USMIECH -PERFUMY DELIKATNE -ZEGAREK FAJNY GADŻET

Gość Kwiat_Tuberozy
Jak dla mnie szpilki sa niezawodne by poczuć się seksownie, uwielbiam buty na wysokim obcasie, do tego rurki. Pięknie to wydłuża nogi. biżuteria jest bardzo waznym elementem, bo diabeł tkwi w szczegołach. Jednak nie należy przesadzać. Ja przy rozpuszczonych wsloach zakladam wiszące kolczyki a przy spiętych krótkie. Ja zdecydowanie lepiej czuje się w rozpuszczonych wlosach, wplywa to na moje poczucie seksowności i uwazam ze kazda dziewczyna wyglada korzysniejw rozpuszxzonych wlosach, tylko wazne zeby byly zadbane, lśniace..

Gość ghty j
do kwiat tuberozy- uwierz, nie wszystkim dziewczynom jest lepiej w rozpuszczonych wlosach.

Gość Kwiat_Tuberozy
to tylko moje zdanie, oczywiscie zakladam ze moze byc inaczej.. trzeba dobrze dobrac ciecie i kolor bo wtedy faktycznie rozpuszczone wlosy nie dodadza nam uroku...wlosy musza wspólgrac z naszym typem urody, karnacja, kolorem oczu...

Gość POLUSIA67
słyszałam , że częste uprawianie seksu z wieloma mężczyznami dobrze wpływa na seksowność kobiety - co wy na to?

Gość czekający sprawiedliwości
Forum - strona główna Zdrowie i Uroda Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat KOLCZYK POMOCY 12:34 Karoooola Koleżanka zrobiła mi kolczyka jakiś tydzień temu i nic się nie działo , tylko na początku troszkę krew leciała, a od wczoraj spuchło mi ucho i bardzo mi ropa leci , próbowałam ściągnąć ale mam wkręty i nie mogę ściągnąć , koleżanka też mi pomagała, ale bardzo mnie boli. Nie wiem czy dalej próbować , czy zostawić w spokoju ... Pomóżcie ! 12:36 [zgłoś do usunięcia] Noxelia Zostaw, a jutro idź do lekarza... Wdało się prawdopodobnie zakażenie... 12:40 [zgłoś do usunięcia] Lmabda kup sobie maść z antybiotykiem, są takie małe granatowe saszetki i idz się poradz kosmetyczki albo dermatologa. 12:40 [zgłoś do usunięcia] dfghnjmk, Kup trybiotyk i wode utlenioną. Polewaj wodą, smaruj maścią i kręć kolczykiem. Jak nie będzie poprawy przez dzień, dwa to do lekarza. 12:42 [zgłoś do usunięcia] Karoooola może by nie było problemu ale chcialam dorownać koleżance w ilości kolczyków i też poprzekówała mi koleżanka sutki ,wargi sromowe ,fartuszek hot...http://www.insomnia.pl/Fartuszek_hotentocki-t 197535.html.. ,pepek,i wdalo sie pewnie zakarzenie ,trza byl jeszcze przekuć jezyk i nos ale.....http://www.insomnia.pl/Fartuszek_hotentocki-t 197535.html 12:44 [zgłoś do usunięcia] baca z gór http://ra2er.blox.pl/2006/12/Kolczyk-na-kutas ie.html nawet barany mają kulture

Gość takasobiemałami
Podbijam, bo temat fajny

Gość Kwiat_Tuberozy
Co by tu jeszcze...a zadbane dłonie i paznokcie. Paznokcie powinny byc wg mnie oczywiscie swoje (nie tipsy), niezbyt długie, ładnie pomalowane. Dłonie gładkie, nalzey mieć ze sobą zawsze jakiś dobry krem by zapobiec wysuszeniu i spierzchnięciu. Ładny lakier (ja osobiście lubie wyraziste np, turkus, czerwień) i jakieś pierścionki, najlepiej z duzymi kolorowymi oczkami jakie teraz są modne. Fajnie jak kolory oczek będą wspólgrały z kolorem paznokci.

Gość uppooo
piekniejecie nadal?