Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a qu qu

pozwalacie swoim pieskom spać w łóżku?

Polecane posty

Gość a qu qu

Moja śliczna sunia śpi razem ze mną w łóżku :) To zwykły kundelek, ale jest tak kochana, że pozwalam jej spać razem ze mną. Nawet główkę trzyma na poduszczce obok mojej :) Śpimy już tak od jakichś 8 lat razem :)

Gość ghty j
z malym pieskiem mozna, bo jest wlasnie maly i latwiej go utrzymac w czystosci. ja mam goldena- tez chcialby ze mna spac, ale gdy on sie rozlozy to ja nie mam miejsca, poza tym to malo higieniczne, bo kapie go raz na rok ;)

Jak miałam owczarka Niemieckiego-jak najbardziej spał razem ze mną i mężem. Zawsze było ciepło w nogi:) wystarczyło go szczotkować i kąpać.

Gość 34234234
Ja mojemu nie pozwalam, ale i tak pokraka sie wczołguje. :( Jest taka sprytna, że czeka aż zasnę. A potem to juz nie mam siły jej nawet zrzucic. eh....

ja nie pozwalam... juz malo w lozku miejsca dla mnie i meza to mi m jeszcze 50 kilo zalegiwac na poduszkach?? a tak w ogole to psy powinny miec swoje "lozko" i swoja miche....

Nie. Pies musi mieć swoje miejsce w rodzinie zarówno w przenośni jak i doslownie a pozwalanie psu spać na Twoim lóżku tylko komplikuje pewne sprawy. W stadzie nie ma czegoś takiego przewodnik ma wszystko co najlepsze, je pierwszy itd więc skoro my ludzie śpimy w lóżku pies nie ma do niego wstępu/nie powinien mieć. W dodatku to niehigieniczne niezależnie od tego czy pies jest 2 kilogramowy czy też waży więcej niż my sami. To trochę ohydne...

Gość Amamda O
Od malp zarazilismy sie EJCEM bo bay sie z szympansami pierdolily, to ciekawe co dostaniemy od psow jak pozwalacie im spac w waszych lozkach dziwki przebrzydle :-O