Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja taka sobie ja!

czy moge byc zla o to??powiedzcie.

Polecane posty

Gość ja taka sobie ja!

czy bylybyscie zle na moim miejscu??jestem dosc tolerancyjna osoba, mam meza od 6 lat, bardzo sie kochamy. Ogolnie wszystko bylo by ok, jestesmy typowa rodzina z dwojka dzieci, maz pracuje od zawsze, ja dopiero mod pewnego czasu. Zaznacze ze maz nie ma kolezanek, ma tylko kolegow z pracy, jednego blizszego kumpla. Tak samo ja, nie mam kolegow jedynie kilka kolezanek z ktorymi i tak sie nie spotykam raczej, tyle co w pracy.Noi ale do rzeczy. Maz kiedys poznal jedna panne,zaczelo sie od kolezenstwa, a skonczylo na jakims glupim romansie. Przezylam to bardzo bardzo mocna, prawie sie rozstalismy, maz sie wachal czy mnie nie zostawic dla niej...jakos wybrnelismy z tego ktyzysu, wybaczylam mu choc nie bylo mi latwo, ale on sam sie przyznal do bledu i bardzo przepraszal. Widzialam jak bardzo zalowal. Wybaczyla, nie wracamy juz do tego tematu choc ja dalej jakos na swoj sposob to przezywam. no i wlasnie wszytko jakos bylo na dobrej drodze az do teraz...jak juz wspomnialam maz ma dobrego kumpla, ktory ma dziewczyne. Ostatnio mieli problemy, az w koncu on ja zucil. I ta zaczela wypisywac do mojego meza smsy, zeby z tamtym pogadal bo go kocha, ze co on o niej mowil, wypytuje sie, zali mu sie ze nie radzi sobie, ze tamtej gdzies pojechal do innej, ze ma inna, ze jest hjej smutno i takie tam. Potrafi wysylac do niego po kilkanascie smsow dziennie, na wiekszosc maz nie odpisuje bo jak mowi nie ma na to wplywu. Jednak na czesc odpisuje cos w stylu ze mu przykro, ze moze z nim pogadac, pociesza ja, i wogole takie wiecie, ze "co ja z toba mam, nie jestes sama, znam ten bol" itp. Strasznie zaczyna mnie to irytowac...Maz co prawda mowi mi o tym ze ona napisala ale jak sie sama zapytam, czasem tez ze jej nie odpisal ale potem wychodzi ze jej odpisal ale zapomnial o tym. I niewiem, czy moge byc zla o takie cos??Niby nie ukrywa nic przedemna o czym pisze, ale tez czesto kasuje te smsy, choc nie zawsze. W tym pocieszaniu wykrylam takie slodzenie jej....:( co moge z tym zrobic???Nie mialabym nic przeciwko, kompletnie nic bo po czesci ja rozumiem, ale nie ufam mezowi juz tak jak kiedys i to mnie tak trzyma...

Gość alejekuku
Ja bym nie pozwoliła na takie rzeczy. Zerwała z chłopakiem to niech sama do niego pisze. twój mąż chyba nie musi byc negocjatorem?

Gość ja taka sobie ja!
up