Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona i zasmucona

Biedny piesek. Jak oni mogli go tak męczyć. :(

Polecane posty

Czy Chińczycy muszą żywcem obdzierać psa? Chociaż by go ogłuszyli... http://www.ptroa.co.il/petition/ Tak mi się smutno zrobiło jak ten pies na filmie już obdarty ze skóry podniósł głowę i tak patrzył przerażony. :( Ale musiało go boleć. Smutne, że dla tych ludzi to po prostu rutyna i nikogo nie obchodzi, że pies umiera w męczarniach. Ostatnio czytałam jak w Japonii jeden pies pilnował drugiego i naprowadził do niego ludzi i dzięki temu go uratował. Psy to takie kochające zwierzęta. Dlaczego świat jest taki porąbany i muszą mieć często taką okropną śmierć. Bóg jest do niczego, a człowiek to potwór. 😭

Gość psy kochane taaaa. . . .
a ile zagryza dzieci i dorosłych

Opis do filmu: "Każdego roku w Chinach dziesiątki milionów zwierząt zostają zarżnięte i zaszlachtowane. Zapotrzebowanie na futro jest wysokie, a Chińczycy je dostarczają. To czego nie uda im się wyeksportować poza Chiny zwykle kończy na talerzu. Zasmuca fakt, że zwierzęta cierpią horrendalne tortury. Są łapane na ulicy i tuzinami upychane w małych klatkach, bez możliwości ruchu. Następnie rzuca się nimi jak martwymi przedmiotami z ciężarówek na ziemię, uderzają o siebie na wzajem i obijają o stalowe klatki. Później klatki te są układane w sterty i wtedy zaczyna się prawdziwy koszmar. Zwierzę zostaje brutalnie wyciągnięte z klatki i związane, by uniknąć oporu. Jest lekko oszołomione uderzeniem w głowę, ale wciąż żywe. Jeżeli zwierzę nie jest ciężkie, pracownik trzyma je za tylnie łapy po czym bierze zamach i uderza jego głową o ziemie. Gdy zwierzę jest ogłuszone, zaczyna się nowy i niepojęty etap w tym trwającym koszmarze. Pracownik wykonuje małe nacięcie na plecach zwierzęcia, a następnie metodycznie ściąga z niego skórę. Proces skórowania trwa około minuty i podczas jego trwania pracownik aktywnie utrzymuje zwierzę przy życiu, ponieważ, jak się uważa, łatwiej jest oskórować zwierzę, gdy jest wciąż ciepłe i krew krąży w jego żyłach. Lecz tu koszmar się nie kończy. Ostatni etap tego niewyobrażalnego horroru polega na rzuceniu zwierzęcia na bok, na wierzch stosu powstałego z jego zdychających przyjaciół, gdzie umiera nie mogąc wytrzymać bólu. W innych przypadkach, gdy futro zwierzęcia nie jest potrzebne (głównie kocie), zostają one wrzucone do worka, a następnie ugotowane żywcem w beczce wrzącej wody. Cały proces jest niesamowicie trudny do pojęcia, lecz wierzymy, że nie jest wynikiem okrucieństwa, ale raczej ignorancji i braku świadomości o potrzebach zwierząt. Pracownik nie myśli o zabiciu zwierzęcia przed rozpoczęciem i nie jest świadomy jego cierpienia. Naszym obowiązkiem jest sprowadzić oświecenie. Jest to nasz moralny obowiązek wobec tych zwierząt. Zamykanie oczu nie sprawi, że to się skończy! "

Gość ludzie też są tam tak
traktowiani, to nie dziw się że zwierzęta są tak samo. mnie jedno wkurwia, że gowno cie obchodzą prawa człowieka w chinach, a dla zwierząt pewnie oddałabyś życie

Gość wącham damskie majtki..
a obejrzales ten film cymbale ? Czlowiek to najweksze bydle wsrod zwierzat inne zwierzeta zabijaja bo sa glodne a czlowiek sie zneca niepotrzebnie , wstydze sie ze jestem czlowiekiem

Niewiele psów zagryza w stosunku do tego ilu ludzi morduje ludzi. Agresywne psy są usypiane i ponoszą karę. Te zabijane w Chinach niczego nie zrobiły, a nie mogą liczyć nawet na mniej bólu. Futro futrem, wygoda wygodą, ale za dużo tam okrucieństwa. Ludzie też mi leżą na sercu. Tyle, że ludzie chociaż sami mogą się bronić. Zrobić powstanie. Umrzeć godnie popełniając samobójstwo gdy wiedzą, że czekają ich tortury. Psy nie mogą zrobić nic.

to poszukaj na you tube jak zwierzęta zabijają dla rozrywki, tak samo jak psy które uciekną z posesji i zagryzają dzieci. i chuj mnie te psy obchodzą. jak wam tak przeszkadzają ludzie to grajcie w simsy

Kurwa mać....!!!! Aż się poryczałam :(:( Ludzie to kurwy !!!! Nie wszyscy ale tacy też są !!! Zwierzęta też mają uczucia, serce i czują ból !!! JA pierdole 1!! JEbać was chińczyki pierdolone !!! PAlić was na stosie !!!! :(:(:( A życie oddałabym tylko za swoich najbliższych !!!!

i ciekawe jak lew zabija antylopę, pewnie daje jej znieczulenie

Gość poke poke
"zwierzęta zabijają dla rozrywki" :D chyba rozrywki właścicieli 🖐️

Gość poke poke
żeby porównywać lwa atakującego antylopę do obdzierania psa ze skóry dla ludzkiego kaprysu, to trzeba być nieźle pierdolniętym :o🖐️

kurwa a co ma do tego lew i antylopa ! To jest prawo natury do cholery ! A człowiek nie powinien się znęcać nad zwierzętami ! Rozumiesz to kurwa czy nie ?!?!

Gość Prawda jest taka, że
człowiek to największa bestia. Żywcem wygodniej im obdzierać to żywcem obedrą. Potem chodzi taka damulka jak Mucha zadowolona w futrze i się nie przejmuje, choć ma kasy jak lodu żeby coś innego kupić.

Gość do ludzie też są tam tak
Nie ruszyło cię nic jak ten pies podniósł głowę i patrzył w bólu co mu się stało? Jesteś zupełnie bez serca.

Gość ja piertole
do ludzie też są tam tak, człowieku idź się przewietrz i dotleń mózgownicę, bo od rana pierdolisz jak potłuczony 😴

O jedzeniu płodów słyszałam. Tam jest przymusowa aborcja i jak jakaś zajdzie drugi raz w ciążę to obojętnie w którym miesiącu zabija się dziecko. Kiedyś pisali o tym, że bili kobietę w 8 miesiącu ciąży i na siłę jej wstrzyknęli do brzucha coś żeby płód obumarł. :o

Dla mnie znęcanie się w bezsensowny sposób nad zwierzęciem to skurwysyństwo wyższego rzędu i powinno być leczone pałą w łeb:p Zgadnijcie w jakim kraju podają żywą rybę, z jednej strony usmażoną? I kto to je...?

>Kiedyś pisali o tym, że bili kobietę w 8 miesiącu ciąży i na siłę jej >wstrzyknęli do brzucha coś żeby płód obumarł Kobieta miała to na własne życzenie. Wiedziała, że nie może mieć dziecka i sama się na to skazała.

Gość poinyala
zajebać sukinsynów :( nie można pomuc jakoś tym psom? petycje4 czy coś? kurwa rycze :(

obejrzałam dosłownie kilka pierwszych sekund-dalej nie mam odwagi. na tych popierd....ców,na cały ten naród zrzuciła bym bombę atomową!!!

Dziwi mnie, dlaczego nikt nie może temu zapobiec ...kurwa mać, policja dla zwierząt, rządy czy kto inny ! Dlaczego wszyscy im na to pozwalają?!

Gość wrzucam z tematu
Nikt się nie miesza, bo USA pobrały z Chin dużo kasy i inne kraje tak samo. A zadłużenie rośnie.

Gość wrzucam z tematu
Przeciwników politycznych tam też się zabija, a często pobiera im się organy i sprzedaje potajemnie.

Gość wrzucam z tematu
Nikt nie da z nimi rady. Jakby była wojna to by mogło się źle skończyć dla całego świata...

Gość bzubzu
do ludzie też są tam tak 100% racji, widać jeden co myśli. gówniane psy zagryzają dzieci ,to chuj niech zagryzają kto by się tam dziećmi przejmował , ważne żeby pieskom się krzywda nie działa.

Gość bzubzu
"Kiedyś pisali o tym, że bili kobietę w 8 miesiącu ciąży i na siłę jej wstrzyknęli do brzucha coś żeby płód obumarł." A co cię obchodzi jkaś baba i jej dzieciak , o pieski się martw , one są najważniejsze.

Martwi mnie każda krzywda. Ciebie widzę zwierzęta nic nie obchodzą.