Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniuuuuchaaa

ludzie gnębieni w szkołach są nic nie warci

Polecane posty

Gość aniuuuuchaaa

dziwni małomówni nieprzyjemni brzydcy...:o

Gość twoi rodzice są nic nie warci
skoro cię wychowali na takiego typka

może ty jesteś Kingusią pod pomarańczowym nickiem? zresztą nawet jeśli to ty, to i tak się nie przyznasz

Gość aniuuuuchaaa
jasne jedna tylko kingusia tak myśli :D:D:D ogarnijcie się :D

myslisz jak typowy idiotka/ typowa idiotka srająca wyzej niz dupę ma nie masz się czym chwalić terrorystko ze szkolnych lat :p jeszcze przyjdzie do ciebie sprawiedliwość, mam nadzieję...

Gość bvairuhtph;ry
no chyba masz cos nie po kolei. ci pzresladowani zwykle sa inni, poniewaz nie sa tepym tlumem, sa kreatywni, maja wlasne pasje i zainteresowania. ja tak mialam , jedyna laska w klasie ,ktora nei byla sztucznym wysolariowanym plastikiem. teraz wszystkie te lachociagi siedza w wynajmowanych kawalerkach z nieslubnymi dziecmi a ja skonczylam studia i bardzo dobrze zarabiam hahahhaa

Gość aniuuuuchaaa
no ale kuuurwa nie rouzmiem jak może cała klasa rozmawiać śmiać się razem a te tłumoki podpierają ścianę i psują atmosferę :o dobrze że na każdej lekcji i przerwie są gnębieni przynajmniej słownie przez co gorzej się uczą i dwóch prawdopodobnie nie zostanie dopuszczonych do matury :D:D:D sami sobie są winni :D

Gość owsianka na mleku
aniuuucha Ja mam zgoła inne obserwacje. Osoby gnębione w szkole są dużo bardziej wartościowe niż ich oprawcy i najczęściej, po latach, w życiu powodzi im się lepiej niż gnębicielom. Znam 2 osoby gnębione w szkole podstawowej - wszystkie świetnie poradziły sobie w życiu, zdobyły wykształcenie, robią kariery i świetnie zarabiają. Natomiast ich oprawcy nigdy niczego w życiu nie osiągnęli i klepią biedę, mieszkając kątem u mamusi lub wyjechali za chlebem na brytyjski zmywak.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
to może spróbuj ich wciagnac do towarzystwa idiotko

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak nie to mam nadzieje ze kiedys jeden sie wkurwi i wpierdoli ci w ten gupi pysk albo obleje kwasem i bedziesz miec pamiatke do konca życia :)

Gość do taaaaaaaaaaaaaaaaaa
ty pewnie byłeś ostro gnębiony w szkole i pomiatany przez kolegów i koleżanki bo inaczej nie życzyłbyś tak nikomu 🖐️

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
nawet jesli ? to chyba wiem jak to ryje psyche i uwazam ze te kary sa adekwatne do wyrzadzanej krzywdy

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
ktoś odrzucał kogos przez innosc to teraz sam poczuje smak odrzucania przez spaloną twarz, czy to nie jest sprawiedliwe?

Gość nie nudzi was tem temat
Ileż można o gnębieniu, poniżaniu, pluciu i innych bzdetach dla gimnazjalistów? Wiem, że dzieciom wydaje się, że szkoła to pępek świata, ale zapewniam Was, że to tylko mała krola w morzu, na ktore rzuci Was dorosłe życie.

Gość to NIEMOZZZZLIWE
do nie nudzi was... a ty nie wiesz ze dziecinstwo wplywa na dorosle zycie? nie znasz si.ę po prostu

Gość alicja z krainy..
oby was nie spotkało poniżanie i gnębienie w życiu dorosłym swoją drogą bardzo wierzę że to co dajemy innym wraca do nas!!!!

Gość Noghtlander
Najlepiej sprawdzać tych pięknych modeli powyżej 180cm i te extra panny biuściaste, długonogie w sytuacjach ekstremalnych gdzie liczy się umiejętność "odpowiedniego myślenia".